GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙΚΟΣ GUCCI Μanga ήρωες στολίζουν τις βιτρίνες των καταστημάτων του

Μια μαθήτρια γνωρίζει τον άνδρα της ζωής της και κληρονομεί τον Gucci θησαυρό της μητέρας της… Με το manga κόμικ "Jolyne, Fly High ...

Μια μαθήτρια γνωρίζει τον άνδρα της ζωής της και κληρονομεί τον Gucci θησαυρό της μητέρας της…
Με το manga κόμικ "Jolyne, Fly High with Gucci" του Ιάπωνα Χιροχίκο Αράκι (Hirohiko Araki), είχε την πρωτότυπη ιδέα να ντύσει τις προθήκες των εβδομήντα καταστημάτων του ιταλικού οίκου μόδας ανά τον κόσμο η καλλιτεχνική διευθύντρια Φρίντα Τζιανίνι (Frinda Gianini).
“Είμαι σίγουρη πως οι δημιουργίες του Χιροχίκο θα κάνουν τους περαστικούς να κοντοστέκονται και να φαντάζονται πως συμμετέχουν σε αυτή την παράξενη ιστορία” ανέφερε η Τζιανίνι.
Ο Αράκι δήλωσε: “Η εντυπωσιακή συλλογή της Φρίντα με τα ζωηρά χρώματα μου έδειξε το δρόμο. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να δημιουργήσω τους manga χαρακτήρες μου. Η βοήθειά της ήταν πολύ σημαντική. Είναι τουλάχιστον συναρπαστικό να δουλεύει κάποιος μαζί της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση