GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Ποιός Έλληνας ηθοποιός κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Hollywood;

Ο λόγος για τον...


Ο λόγος για τον...Άνθιμο Ανανιάδη ο οποίος κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Hollywood.
Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό "OK", η ταινία έχει τίτλο "My Earl Grey" και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη.
"Οι οντισιόν κράτησαν δύο μήνες. Την πρώτη φορά που με είδαν ήταν λίγο επιφυλακτικοί μαζί μου, αλλά χρησιμοποίησα τον ρομαντισμό των Ελλήνων στο δοκιμαστικό και το βρήκαν ενδιαφέρον. Συνολικά πέρασαν 250 άτομα από τα δοκιμαστικά που έγιναν στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Περάσαμε όμορφα, ήταν μια δυνατή εμπειρία. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λαγκούνα Μπιτς που απέχει μια ώρα από το Λος Άντζελες και κράτησαν δύο μήνες σε εντατικούς ρυθμούς. Ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί και τελειώναμε στις 8 το βράδυ. Είναι μια πολύ τρυφερή ταινία και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι μας δικαίωσε όλους" είπε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. Βασικά δε σας τα είπανε καλά.Ο Άνθιμος Ανανιάδης δε κέρδισε κανένα ρόλο.Απλά σκηνοθέτησε την ταινία και ταυτόχρονα τσίμπησε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O θετος γιος του Κ.Βουτσα δεν ειναι αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση