GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αποκαλυπτικό «εργαστηριακό έλεγο» υπέβαλε τη λίστα Λαγκάρντ το Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη

 Το ποιος πείραξε τη λίστα Λαγκάρντ φέρεται να γνωρίζει ο Κώστας Βαξεβάνης, όπως προκύπτει από το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Hot Doc, πο...

 Το ποιος πείραξε τη λίστα Λαγκάρντ φέρεται να γνωρίζει ο Κώστας Βαξεβάνης, όπως προκύπτει από το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Hot Doc, που κυκλοφορεί αύριο.
Παραθέτω το συνοδευτικό κείμενο του τεύχους:
Ποιος πείραξε τη λίστα; Το HOT DOC πήγε το φλασάκι για εργαστηριακό έλεγχο με τα λογισμικά που χρησιμοποιούν το FBI και οι σύγχρονες Αστυνομίες. Τι ίχνη υπάρχουν; Ποιος το πείραξε; Πότε και πώς έγινε η αλλοίωση;
Το τεύχος αυτό είναι η συνέχεια της αποκάλυψης της Λίστας Λαγκάρντ που δημιούργησε όλες τις εξελίξεις.
Ενώ η δικαστική έρευνα δείχνει να περνάει από σκοπέλους και η απόδοση ευθυνών από την προανακριτική επιτροπή πέφτει θύμα σκοπιμοτήτων,το HOT DOC φωτίζει και πάλι το θέμα.
Δεν είναι μόνο το πρόσωπο το οποίο αλλοίωσε τα αρχεία, αλλά και η σκοτεινή διαδικασία που ακολουθήθηκε για την παραλαβή της. Δεκάδες ψέματα καλύπτουν το «πότε» και το «πώς». Δόθηκε η λίστα από τη Λαγκάρντ και εκτός επίσημης διαδικασίας; Ποιος είναι το νέο μυστηριώδες πρόσωπο που εμπλέκεται;

Σχόλιο Παραπολιτικής: Περιμένοντας τις πιθανές αποκαλύψεις, ίσως έχει μια αξία για την τεχνική διάσταση του θέματος, η χθεσινοβραδινή μας συνομιλία με τον Κώστα Βαξεβάνη στο Twitter.




1 σχόλιο

  1. Διώτης αθωώνει Βενιζέλο: Πήρα τη λίστα με τρία ονόματα λιγότερα.

    Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης, όταν επεχείρησε να μπλέξει το όνομα του ο Γ. Παπαπακωνσταντίνου , έστειλε ένα μήνυμα μέσω … τρίτων:

    «Μην παίζετε μαζί μου».
    Προφανώς κάποιοι δεν άκουσαν ή … παράκουσαν με αποτέλεσμα το σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής στο οποίο αναφέρεται ότι ο Διώτης παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ από τον Παπακωνσταντίνου με τρία ονόματα λιγότερα !

    Δηλαδή , από τότε , από το καλοκαίρι του 2011 , τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού είχαν εξαφανιστεί από τη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση