GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανθρακικός – Ολυμπιακός...

Με μια ημέρα καθυστέρηση εξ’ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, Πανθρακικός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, για την 19η αγ...

Με μια ημέρα καθυστέρηση εξ’ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, Πανθρακικός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, για την 19η αγωνιστική της Σουπερλίγκα.
Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αντώνη Νικοπολίδη να κάθεται για δεύτερη φορά στον πάγκο, αντιμετωπίζουν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Πανθρακικό, με τον βετεράνο τερματοφύλακα να τίθεται αντιμέτωπος με τον πολύ καλό του φίλο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Ολυμπιακός, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πίνο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και επέστρεψε εσπευσμένα στου Ρέντη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά, Τζάνης, Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.
Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο, Αμπντούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση