GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή ΕΣΡ στο MEGA μετά την καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή ΕΣΡ στο MEGA μετά την καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Επιστολή στο MEGA απέστειλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά την καταγγελία το...

Επιστολή ΕΣΡ στο MEGA μετά την καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ
Επιστολή στο MEGA απέστειλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη. Στην επιστολή (που επισυνάπτεται σε δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ) το ΕΣΡ ζητά την παροχή εξηγήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό εντός δύο ημερών.  

"Άμεση ήταν η αντίδραση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που καλείται εντός δυο ημερών να δώσει εξηγήσεις", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή είναι η επιστολή που επισυνάπτει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.




Διαβάστε εδώ την επιστολή για την στάση του τηλεοπτικού σταθμού Mega απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ που απέστειλε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης.
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση