GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Δημαράς αδειάζει τον εκπρόσωπό του για τα οικονομικά...

"Αδειάζει" κυριολεκτικά τον συνεργάτη του Δημήτρη Στανωτά,  ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ο οποίο...

"Αδειάζει" κυριολεκτικά τον συνεργάτη του Δημήτρη Στανωτά,  ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ο οποίος  τονίζει ότι δεν ήταν ενήμερος για την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Στανωτάς κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο για αθέτηση συμφωνηθέντων και ζητώντας τα λεφτά της επιχορήγησης.
«Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική.», τονίζει ο κ. Δημαράς σε γραπτή δήλωσή του.
Ο κ. Δημαράς  τόνισε ότι ο κ. Στανωτάς κατέθεσε με δική του πρωτοβουλία τη σχετική αναφορά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε τον ίδιο αλλά ούτε την πολιτική γραμματεία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών . Μάλιστα, όπως αναφέρει, το έμαθαν, την ώρα που συνεδρίαζε η πολιτική γραμματεία του κόμματος.
"Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Δεν έχω καμία σχέση" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτοντας: "Δεν ξέρω κατά πόσο ο Δημήτρης Στανωτάς μπορεί να παραμείνει εκπρόσωπος του Άρματος".
Την ίδια στιγμή ότι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διευκρινίζουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα καμία επιχορήγηση και ότι τα χρήματα τα περιμένουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, ενώ επισημαίνουν ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών λειτουργούν ενιαία. Θεωρούν επίσης ότι ο Δημήτρης Στανωτάς ενήργησε μεμονωμένα χωρίς να εκπροσωπεί κανέναν.

4 σχόλια

  1. Αρε ΧοντροΚομμένε μαλάααααααακα Πάνο..
    σάλαταρες, τελείως μιλάμε
    απο τους ΑΕροψεκασμούς..

    Χέστα..
    Πάμε καμία βόλτα με το σκάφος, πριν στο κατάσχουν για χρέη..Αποκαημμένο κουράδι



    Πανάαααραααα, γάματα...Τέλος σου λέω

    Φεύγει και το Άρμα Πολιτών από τον Kαμμένο - Στον Εισαγγελέα ο Δημαράς.

    Nέο «ρήγμα» στους Ανεξάρτητους Έλληνες! Αναφορά στον εισαγγελέα κατέθεσε το Άρμα Πολιτών με την οποία ζητά τα λεφτά του από τον Καμμένο!

    Δείτε τα έγγραφα...

    Ο εκπρόσωπος τύπου του Πανελήνιου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς κατέθεσε σήμερα αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα με την οποία ζητά την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την μη τήρηση μέχρι στιγμής της συνεργασίας των δυο κομμάτων εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Το πληρες κείμενο έχει ως εξής:

    πηγή: nocomments
    planet-greece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητάνε λεφτά απ' τον Καμμένο, αλλά ο Δημαράς τα έχει "βρει" μαζί του και τους αδειάζει,,
    Παει το $$$$$$$$$ μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τζάμπα....
    ο Αγώνας να βγει ο Αλκοολικός Βουλευτής.

    Φάτε τα ούμπαλά σας ΤΩΡΑ, ωμά, κορόϊδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι σουρωμενος ειναι ο μαλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση