GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ιατρικός Σύλλογος για την αιθαλομίχλη...

Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σϋλλογος Αθηνών, αναφερόμενος στην αιθαλομίχλη τονίζει: " Η επαγρύπνηση μπορεί να αποβεί σωτήρια - η ο...


Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σϋλλογος Αθηνών, αναφερόμενος στην αιθαλομίχλη τονίζει: " Η επαγρύπνηση μπορεί να αποβεί σωτήρια - η ολιγωρία θα αποβεί μοιραία"...
Με αφορμή τη σύσκεψη των αρμόδιων Υπουργείων για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου φαινομένου της αιθαλομίχλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:
«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια αναμονής για να βρεθεί λύση. Η επαγρύπνηση μπορεί να αποβεί σωτήρια – η ολιγωρία θα αποβεί μοιραία: Φτάνουν τόσοι καρκίνοι στη χώρα μας. Ας μην προκαλέσουμε κι άλλους λόγω της οικονομικής κρίσης, γιατί το κόστος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης των νοσούντων από τις βλάβες της αιθαλομίχλης είναι πολύ μεγαλύτερο από την επιδότηση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου".
Στη συνέχεια αναφέρει ότι η πολιτική ενός κράτους πρέπει να έχει στόχο τον πολίτη ως άνθρωπο και όχι ως πρόσκαιρο αριθμό.
Στη δήλωση τονίζει: " Για αυτό, στόχος του ΙΣΑ είναι να επιταθεί κάθε προσπάθεια από την Πολιτεία που θα μπορέσει να διαφυλάξει την υγεία όλων των πολιτών και να προλάβει τα σοβαρά νοσήματα, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά και τους χρονίως πάσχοντες. Σε αυτήν την προσπάθεια, θα είμαστε αρωγοί για να διαφυλάξουμε όλοι μαζί τα δάση μας, τα παιδιά μας και την ίδια μας τη ζωή".
Τη Δευτέρα, θα υπάρξει συνάντηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας για να συζητήσουν τις επιπτώσεις στην υγεία από τα αιωρούμενα σωματίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση