GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Πάγκαλος για την "κουρελοαριστερά"...

Yπέρ της προσφυγής στο ΔΝΤ τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ έβαλε στο "κάδρο" για ακόμα μία φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, κάνοντα...

Yπέρ της προσφυγής στο ΔΝΤ τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ έβαλε στο "κάδρο" για ακόμα μία φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για "κουρελοαριστερά".
"Eίδαμε ότι πλησίαζε ο μήνας να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και ό,τι είχαμε διαθέσιμο, είχε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν είχε τίποτα το συρτάρι, δεν είχε το σεντούκι, που λένε και οι βλαχοβουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Άρα, από κάπου έπρεπε να δανειστούμε χρήματα", είπε μιλώντας το Βήμα Fm ο κ. Πάγκαλος.
"Γιατί μας πειράζει το ΔΝΤ; Επειδή έχει κακή φήμη στην πάσης φύσεως κουρελοαριστερά, η οποία δυστυχώς αυτή τη στιγμή εκφράζει την αντιπολίτευση; Τι είπε που μας ενόχλησε; Να μαζέψουμε τους φοροφυγάδες που κερδοσκοπούν σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων; Αυτό η ελληνική Αριστερά δεν το θέλει και το πολεμάει. Προσπαθεί να το αποφύγει, συνθηματολογεί για τη φοροδιαφυγή. Κάθε φορά που υπήρξαν μέτρα για τη φοροδιαφυγή, τα καταψήφισαν και το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός", τόνισε.

5 σχόλια

  1. ΒΟΘΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χοντρο παλιοτομαρο ξεμπροστιασε τα αναρχικα απλυτα παλιοτομαρα,αντε και εις ανωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάει και ο χοντρός που έχει καταδικάσει τη χώρα σε 50 χρόνια μιζέριας. Ουστ ξεφτιλισμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΞΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε ποιοι είναι εκείνοι που βριζουν με τον χυδαιοτερο τρόπο το ΠΑΣΟΚ Κκαι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των πράσινων ξεφτιλισμενων κοπρόσκυλων;

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ!!!

    Ξέρετε γιατί;

    Γιατι τώρα συνειδητοποιούν το μεγεθος της ολέθριας μαλακίας τους!!!

    Βεβαία υπάρχει ενα ποσοστο κοντά στο 3% και αυτό παιζεται και ασφαλώς δεν υπάρχουν αυτά τα ποσοστά που δινουν τα πληρωμενα τσανακια δημοστρεβλοσκόποι που πληρωνόνται απο τα επίσημα μπουρδελα καναλια της πλάκας και της ξεφτίλας.

    Αυτό το 3% δυστυχως είναι σε κωματώδη κατασταση και δεν υπάρχει περιπτωση ανανηψης μεχρι να ψοφησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση