GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Spiegel για την συνάντηση των "εχθρών" Σόιμπλε-Τσίπρα

Το Spiegel για την συνάντηση των "εχθρών" Σόιμπλε-Τσίπρα Όπως ήταν φυσικό η συνάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον Αλέξη Τσίπ...

Το Spiegel για την συνάντηση των "εχθρών" Σόιμπλε-Τσίπρα
Όπως ήταν φυσικό η συνάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, προκάλεσε το ενδιαφέρον των γερμανικών ΜΜΕ. Ενδεικτικό είναι το άρθρο του Der Spiegel,  που προαναγγέλλοντας την συνάντηση των δύο ανδρών είχε τον εξής τίτλο: « Έχε τους φίλους σου κοντά και τους αντιπάλους σου κοντύτερα».
Μάλιστα όπως υπογραμμίζει το περιοδικό, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ακολουθεί πιστά το συγκεκριμένο ρητό. Και αυτό γιατί όπως αναφέρει το Der Spiegel ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στους ριζοσπαστικότερους πολέμιους της μεταρρυθμιστικής διαδικασίας που έχει επιβάλει η Τρόικα στην Ελλάδα». Αυτό, όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν αλλάζει τίποτα στην στάση της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία θέλει να στηριχθεί η μεταρρυθμιστική διαδικασία από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας.
Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Αύγουστο το Der Spiegel είχε κατατάξει τον Αλέξη Τσίπρα στην δεύτερη θέση των πιο επικίνδυνων Ευρωπαίων πολιτικών.



Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει μας φταίνε οι ξένοι τώρα θεοποιούμε πρώτα Παπανδρέου και Σαμαράδες μετά μας φταίνε οι ξένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση