GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα στοιχεία που κατέθεσε ο Καμμένος στον Πεπόνη...

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS , την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Τα...

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού κατά του Πάνου Καμμένου, παρέδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη.
Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν από τον βουλευτή του κόμματος Βασίλη Καπερνάρο.
"Παρέδωσα νέα στοιχεία σε σχέση με παράνομους δανεισμούς εταιρειών, διαδρομή χρήματος σε εξωχώριες εταιρείες, σε συνδυασμό με την υπό διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές", τόνισε μετά τη συνάντηση με τους οικονομικούς εισαγγελείς ο Πάνος Καμμένος.
"Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έγιναν κατά την περίοδο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Ο Ανδρέας Γεωργίου, παρά την ποινική δίωξή του σε βαθμό κακουργήματος, παραμένει στη θέση του με την στήριξη Σαμαρά", επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει, όπως είπε, στην "διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο".

2 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤ ΣΤΗΝ ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΠΑΡΧΟΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΙ ΤΤ.ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΕΤΑΙΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΤ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ....ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάς εσύ στο δικάστηριο έκανε κολωτούμπα τώρα εάν σου αρέσει να παραμυθιάζεσαι σαν τα μικρά παιδιά που ακούνε παραμυθάκια καιχαίροντε τι να σου πώ είναι δικό σου πρόβλημα... αν και δεν νομίζω ηληκιακά να είσαι τότε θα είσαι στο μυαλό.
    Λοιπόν κάτσε και απόλαυσε τις μπούρδες του μπας και χαρείς λίγο την ζωή σου για απο ότι φαίνεται δεν εχεις και τίποτα άλλο ....
    Ο καμμένος έτσι καλύπτει την γύμνια των προτάσεων του έτσι έκανε μια ζώη μπλα μπλα και ουσία μηδέν ....
    Τι να κάνει όμως έτσι και αλλιώς το μεροκάματο δεν ξέρει πως βγαίνει κάνει αυτό που έχει μαθει απο μικρός τον καιροσκοπισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση