GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Spiegel "σκανάρει" τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά

To Spiegel "σκανάρει" τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά Μολονότι ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας είχε ανακοινώσει ήδη από την περασμέν...

To Spiegel "σκανάρει" τη συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά


Μολονότι ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας είχε ανακοινώσει ήδη από την περασμένη Παρασκευή ότι στη συνάντηση των δύο ηγετών, θα γίνει μια «ανεπίσημη ανταλλαγή απόψεων» και ότι θα είναι κλειστή για τον Τύπο, χθες έγινε γνωστό ότι Μέρκελ και Σαμαράς θα προβούν σε δηλώσεις λίγο πριν την συνάντησή τους, όπως και έγινε.

Το γεγονός ότι η ενημέρωση των δημοσιογράφων έγινε πριν από τη συνάντηση και όχι μετά όπως συνηθίζεται, έχει τροφοδοτήσει κάποιες ανησυχίες από την μεριά του γερμανικού Τύπου.
Συγκεκριμένα το Der Spiegel εικάζει ότι κάτι δεν πήγε καλά στην τελευταία συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά, «αλλιώς γιατί θα έπρεπε να έχουν εκ νέου συνάντηση κρίσης» οι δύο ηγέτες.

 «Τι θα βγει αυτή τη φορά από τη συνάντηση;», διερωτάται το περιοδικό, επισημαίνοντας ότι «τα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες είναι πιο εύκολα πριν τις διαπραγματεύσεις παρά μετά από αυτές».





Πηγή: Deutsche Welle


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση