GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον "μπλόκαρε" στο Twitter ο Παπαδημούλης

Ποιον "μπλόκαρε" στο Twitter ο Παπαδημούλης Κόντρα έχει ξεσπάσει στο Twitter εδώ και μερικές μέρες με αφορμή τη «λίστα Λαγκάρν...

Ποιον "μπλόκαρε" στο Twitter ο Παπαδημούλης
Κόντρα έχει ξεσπάσει στο Twitter εδώ και μερικές μέρες με αφορμή τη «λίστα Λαγκάρντ» μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Δημήτρη Καρύδη, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να «μπλοκάρει» τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ, φτιάχνει νέα "γραμμή" για την συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ. "Φταίει ο Παπακωνσταντίνου, αλλά όχι ο Βενιζέλος"! Θα καταρρεύσει και αυτή.. Το στοίχημα με την Λίστα Λαγκάρντ, είναι έσοδα στο δημόσιο ταμείο και καταλογισμός ευθυνών για την συγκάλυψη. 20 μήνες απραξίας βγάζουν μάτι!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου.
«Απουσίαζε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για λίγο από το χορό των αθλιοτήτων συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ και είπε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Υπομονή έως αύριο, έγραψε ο κ. Καρύδης με τη σειρά του.
 «Σχέδιο εξόντωσης Βενιζέλου με εκτελεστή τον, εκλεκτό του Χρυσοχοιδη, Διώτη και ...υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Αυτοπυροβολισμός!», σημείωσε δύο ημέρες αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάλι στο Τwitter, και συνέχισε : «Βενιζέλος: Δεν αξιοποίησε την λίστα, δεν μάζεψε ούτε ένα€, δεν ενημέρωσε καν για την ύπαρξη της τον διάδοχό του, αλλά την υπεξαίρεσε! Φταίει;»
«Το είδαμε και αυτό. Ο Παπαδημούλης ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση ο Χρυσοχοϊδης με όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει. Ο αυτοπυροβολισμός λοιπόν είναι δικός τους με τα δήθεν 600 ονόματα και την εμμονή για στοχοποίηση Βενιζέλου που έπεσε ξανά στο κενό», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Καρύδης.
Πώς απάντησε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης: «Μπλόκαρε» τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από το Twitter, όπως έγραψε ο ίδιος.
«Ο κ. Παπαδημούλης μόλις με μπλόκαρε. Μπορεί ο ίδιος να γράφει ό,τι θέλει, αλλά δεν δέχεται απαντήσεις. Τόσο δημοκράτης…», ήταν η τελευταία ανάρτηση του κ. Καρύδη.
Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση