GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τα απίστευτα σχόλια στον λογαριασμό του Πάπα στο Twitter!

Μέσα σε μόλις δύο μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει 2.500.000 follower στο προφίλ του στο Twitter, όμως αυτός δεν είναι ο μοναδικός αριθμός...

Μέσα σε μόλις δύο μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει 2.500.000 follower στο προφίλ του στο Twitter, όμως αυτός δεν είναι ο μοναδικός αριθμός...στην προσωπική σελίδα του Πάπα Βενέδικτου που παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Όπως δημοσίευσε το περιοδικό "Popoli" των Ιησουιτών του Μιλάνο, τον πρώτο μήνα διαδικτυακής ζωής του προφίλ του@Pontifex, ο Πάπας δέχθηκε 270.456 μηνύματα χρηστών, εκ των οποίων τα 200.000 είχαν ουδέτερο περιεχόμενο, τα 26.426 καταγράφηκαν ως θετικά και τα 22.542 ως αρνητικά.
Από τα τελευταία μάλιστα το 26% είχαν κεντρικό τους θέμα την υπόθεση με τους παιδόφιλους ιερείς και το 25%, δηλαδή γύρω τα 5.000, "περιείχαν πραγματικές προσβολές".
Σε μια προσπάθεια να προβάλει αναρτήσεις λιγότερο θετικές η ιστοσελίδα Huffington Post ανέφερε μερικά από τα σχόλια που συγκαταλέγονται στα 22.542 αρνητικά, αν και μάλλον τα περισσότερα είναι περιπαικτικά παρά προσβλητικά. Ετσι, μερικά από αυτά είναι: "Τι κακό έκαναν οι μονόκεροι και δεν μπήκαν στην κιβωτό του Νώε;", "η εκκλησία προσπαθεί πάντα να βοηθά τους φτωχούς, αλλά εσύ πως και πάντα φοράς κάτι χρυσό;", "αν ο διάβολος φοράει Prada, ο Θεός τι φοράει;", "στέκεστε ποτέ πάνω από τα φρεάτια με τη φούστα, για να μιμηθείτε την Μέριλιν Μονρόε;", "μια απορία, εσείς ξέρετε ποιος πλήρωσε το τελευταίο δείπνο;", "αν τρώω πολλά γλυκά, μετά τον θάνατό μου θα καταλήξω στο Kinder Paradiso;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση