GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει τη "γέννηση" του USB...

«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη». Με το σχόλιο αυτό αντέδρασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξε...

«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη». Με το σχόλιο αυτό αντέδρασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ημερομηνία «γέννησης» του USB που περιελάμβανε τη «λίστα Λαγκάρντ».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το "στικάκι" φέρεται να δημιουργήθηκε στις 8 Ιουλίου 2011, δηλαδή πάνω από 20 ημέρες από την ημερομηνία αποχώρησης από το υπουργείο Οικονομικών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και την παράδοση της «λίστας» στον κ. Διώτη, ο οποίος παρέδωσε το «στικάκι» στον κ. Βενιζέλο αρκετά αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου έτους.
Πηγή:ΑΜΠΕ

3 σχόλια

  1. Γαμώ της μανές σας..
    Έφτασε η κοινωνία της Κρήτης ΣΤΟ Ηράκλειο Κρήτης να διώχνει ΕΝΑ από τα πέντε παιδιά της μόλις ενηλικιώθηκε!!!! Όταν φτάνει μια οικογένεια να διώχνει ένα παιδί που πήγαινε στο εσπερινό γυμνάσιο , έρχεται και ο Δούκας ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ σας που ήθελε α εργάζονται άνθρωποι ΤΖΆΜΠΑ και που να ξέχασε και αυτός να δηλώσει 2.000.000 δυο εκατομμυριάκια ευρω ... μιλάτε βρε αλήτες για της ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ...

    Η ΈΚΡΗΞΗ δεν θα γίνει απο μερικούς ταχα ψευτοεπαναστατες αλλα ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΛΊΘΙΟΙ...

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    10 Ιαν 2013 11:51:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια αιμορραγία αποκάλυψε στο σχολείο το δράμα του μαθητή!

    - Σφίγγει το στομάχι η ιστορία του 18χρονου Νίκου που πηγαίνει στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ηρακλείου

    - Οι γονείς του είπαν πως δεν έχουν χρήματα για να τον συντηρήσουν και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου

    - Το εξαντλημένο παιδί οδηγήθηκε σε νοσοκομείο και οι καθηγητές ειδοποίησαν τους γονείς του

    - Οι συμμαθητές του, ζητούν βοήθεια μέσω facebook - Διαβάστε πως μπορείτε να βοηθήσετε...

    Η κρίση χωρίζει μέχρι και οικογένειες και ο 18χρονος μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, που από το σπίτι της οικογένειάς του βρέθηκε στο δρόμο, αποτελεί το πιο τραγικό παράδειγμα.

    Οι πολύτεκνοι γονείς του αδυνατούν να συντηρήσουν όλα τα παιδιά της οικογένειας με αποτέλεσμα να δείξουν την έξοδο στο 18χρονο, αφήνοντάς τον να αναζητήσει την τύχη του, στους δρόμους, μόνος και αβοήθητος.

    Την κατάσταση του νεαρού συνειδητοποίησαν οι συμμαθητές του στο σχολείο, όταν μετά από μία αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του, απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί "να κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί".



    Το παιδί είχε διωχθεί από το σπίτι και πριν ενηλικιωθεί, ενώ τότε, με εισαγγελική παρέμβαση είχε επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας. Μόλις όμως ενηλικιώθηκε, ο 18χρονος Νίκος είδε ξανά την πόρτα της εξόδου.

    Οι συμμαθητές του, στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, ανήρτησαν έκκληση για βοήθεια προς το 18χρονο.

    Σύμφωνα με το cretalive.gr, οποιοσδήποτε μπορεί κι επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το 18χρονο μπορεί να επικοινωνήσει, απογευματινές ώρες, με το σχολείο στο 2810 223 434 και κινητό εξυπηρέτησης 6984 445879.



    Ο 18χρονος αναζητά μια θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Μέχρι τότε, στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Νίκο αλλά κι άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ για το 18χρονο, μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν τις ημέρες των γιορτών δύο σακούλες με τρόφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνθρακας ο θησαυρός Βαξεβάνη: Δεν γνωρίζει πότε και ποιος έκανε τη διαγραφή..

    [Όσο για τα υπόλοιπα με τις μυστικές υπηρεσίες, τα "μπορεί" και τα "αν" είναι κουραφέξαλα που δεν προσδίδουν κάτι νέο στην υπόθεση παρά μόνο κουτσομπολιό...]


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση