GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΟΥΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ (VIDEO)

Το τι πραγματικά συμβαίνει κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο Μεξικό που κάνει κάθε χρόνο ο Τζόρτζ Κλούνει, η φιλενάδα του...

Το τι πραγματικά συμβαίνει κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στο Μεξικό που κάνει κάθε χρόνο ο Τζόρτζ Κλούνει, η φιλενάδα του Στέισι Κίμπλερ και το ζεύγος Κρόφορντ ήρθε αναπάντεχα στην δημοσιότητα.
Τον πλέον πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσουν την νέα τεκίλα (ονόματι Casamigos) που λανσάρουν στην αμερικάνικη αγορά βρήκαν οι Τζόρτζ Κλούνει και Ράντε Γκέρμπερ (σ.σ. ο επιχειρηματίας σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ). Πέφτοντας δηλαδή μαζί στο κρεβάτι. Και όχι μόνοι τους, ούτε όλοι μαζί, αλλά ανα δυάδες.
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, στην αρχή ο άντρας της Κρόφορντ βρίσκει την Σίντι στο κρεβάτι με τον Τζόρτζ, ενώ στην συνέχεια συμβαίνει το ίδιο με τον Κλούνει να βρίσκει στο κρεβάτι την κοπέλα του με την Κρόφορντ.
Όλα δηλαδή όσα μπορούν να συμβούν αν κάποιος το παρακάνει πίνοντας την συγκεκριμένη, άκρως δυνατή, τεκίλα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση