GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου φορτηγού τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Περίπου 14 άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σταθμοί ΟΠΚΕ, περιπολικά της ασφάλειας και της άμεσης δράσης συμμετείχαν στην κινηματογραφική καταδίωξ...

Περίπου 14 άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σταθμοί ΟΠΚΕ, περιπολικά της ασφάλειας και της άμεσης δράσης συμμετείχαν στην κινηματογραφική καταδίωξη που σημειώθηκε λίγο πριν...τη 1 τα ξημερώματα στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό της άμεσης δράσης έκρινε ύποπτη την οδήγηση του οδηγού ενός φορτηγού ψυγείου στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί. Στο τιμόνι του βρισκόταν ένας νεαρός αθίγγανος και δίπλα του καθόταν ο συνεργός του. Το κέντρο της άμεσης δράσης έδωσε εντολή σε όλους του σταθμούς που βρίσκονταν στο δυτικό τμήμα της πόλης να συγκλίνουν και να καταδιώξουν το όχημα. Ο οδηγός του οχήματος δεν πτοήθηκε από το μεγάλο αριθμό των αστυνομικών. Μέσω της προέκτασης της περιφερειακής οδού οδήγησε το φορτηγό μέχρι τον οικισμό αθιγγάνων «Άγια Σοφία», κοντά στις φυλακές Διαβατών.
Ο οικισμός αθιγγάνων «Αγία Σοφία» είναι ένας περιτοιχισμένος χώρος, έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, μοιρασμένος σε οικογένειες αθιγγάνων που διαβιούν σε χαμόσπιτα. Οι αστυνομικές δυνάμεις εκτελώντας τις εντολές του κέντρου της άμεσης δράσης δεν δίστασαν να σπάσουν το «άβατο» του οικισμού και να περάσουν στο εσωτερικό του. Οι δράστες κινήθηκαν για λίγη ώρα με το φορτηγό εντός του οικισμού. Όταν διαπίστωσαν ότι είχαν εγκλωβιστεί, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Εξαφανίστηκαν μέσα στον οικισμό. Λόγω των συνθηκών ο αστυνομικός έλεγχος ήταν περιορισμένος. Οι επικεφαλής των δυνάμεων που συμμετείχαν στην καταδίωξη μερίμνησαν ώστε να φτάσει στο σημείο ο ιδιοκτήτης του και να το παραλάβει με ασφάλεια.Ένα αστυνομικό όχημα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω του ανώμαλου δρόμου και των υψηλών ταχυτήτων που ανέπτυξε. Ένα τζιπ της αστυνομίας που συγκρούστηκε με το φορτηγό στην διάρκεια της καταδίωξης υπέστη υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση