GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις επιδίδεται ο Χάρι Πότερ στη νέα του ταινία

Για μία ακόμα φορά γυμνός για χάρη της δημοσιότητας θα σταθεί μπροστά στο κοινό του ο Χάρι Πότερ, ο νεαρός ηθοποιός που...

Για μία ακόμα φορά γυμνός για χάρη της δημοσιότητας θα σταθεί μπροστά στο κοινό του ο Χάρι Πότερ, ο νεαρός ηθοποιός που... έγινε γνωστός από την ενσάρκωση του ομώνυμου μάγου και τον αλκοολισμό και τις αποτυχημένες προσπάθειες του να σταθεί στο χώρο του κινηματογράφου μετά το τέλος του Harry Potter saga
Σύμφωνα με την iefimerida.gr, την Παρασκευή στις 18 Ιανουαρίου ο Ντάνιελ Ράντκλιφ παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Kill Darlings όπου εμφανίζεται σχεδόν κατά κανόνα γυμνός, ενώ επιδίδεται σε ομοφυλοφιλικές ερωτικές περιπτύξεις.
Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζακ Κέρουακ «Και οι ιπποπόταμοι έβρασαν ζωντανοί στη δική τους πισίνα» και ο ηθοποιός παίζει τον νεαρό Allen Ginsberg, ποιητή και ηγέτη της γενιάς του ο οποίος κατρακύλησε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ ενώ η ιστορία ξεκινάει το 1944 με αφορμή την τρέλα του Λούσιεν Καρ, ένος στενού φίλου του Τζακ Κέρουακ που μαχαίρωσε έναν άγνωστο στο Riverside Park.
Το κοινό δεν υποδέχθηκε ιδιαίτερα καλά την συγκεκριμένη ταινία, ενώ η ανέκφραστη υποκριτική του πρωταγωνιστή προσπαθεί να σωθεί από τις ομοφυλοφιλικές σκηνές σεξ, που συμπεριλαμβάνουν και μία σκηνή στοματικού έρωτα στη βιβλιοθήκη.
Ο σκηνοθέτης ωστόσο παραδέχεται ότι ο Ράντκλιφ έχει γίνει κάτι σαν μούσα γι' αυτόν και προσπαθεί να στηρίξει την επιλογή του: «Στο τέλος της ταινίας, ο Ginsberg έγινε ποιητής και επαναστάτης και είχα ένα προαίσθημα ότι ο Ντάνιελ θα μπορούσε εύκολα να ενσαρκώσει αυτό το χαρακτήρα»
Τώρα κατά πόσο αυτό ισχύει θα το δούμε στη μεγάλη οθόνη, αλλά αν κρίνουμε από τις ανεπιτυχείς προσπάθειές του στο Woman in Black που έκαναν το θρίλερ κωμωδία και την θεατρική αποτυχία του Equus στην οποία το άλογο έπαιζε καλύτερα από τον (πάλι γυμνό) Ραντκλιφ, μάλλον οι προσδοκίες μας δε θα πρέπει να είναι υψηλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση