GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: "Αντε μαμήσου μ@λ@κα"! (VIDEO)...

Ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συζήτηση για την επιτροπή  προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ "ξέσπασε" όταν κατά τη...

Ο  Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συζήτηση για την επιτροπή  προκαταρκτικής εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ "ξέσπασε" όταν κατά την ομιλία του βουλευτή Χ. Μαρκογιαννάκη, επενέβαινε ο Π. Λαφαζάνης.
“Ένα λεπτό κύριε Λαφαζάνη, αφήστε να ολοκληρώσει ο κύριος Μαρκογιαννάκης”, είπε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε σε πιο χαμηλό τόνο: “άντε μαμήσου μ@λ@κ@!”.
Το περιστατικό σχολιάστηκε και σε βίντεο των Ράδιο Αρβύλα.

3 σχόλια

  1. βρήκε το … μάστορά της η ψυχοπαθης βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όμως βρήκε το μάστορά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πριν από λίγο σε ένα από τα γνωστά της ξεσπάσματα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ωρύεται ότι όλες οι προηγούμενες προανακριτικές «κουκούλωναν» τα σκάνδαλα και έβγαζαν λάδι όλους τους κατηγορουμένους.
    Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος την αποστόμωσε υπενθυμίζοντάς της ότι το 1989 ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν αυτός που έκανε αθωωτική πρόταση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην υπόθεση Κοσκωτά.

    Λίγη ώρα νωρίτερα η Ζωή είχε δώσει ένα ακόμα σόου "...ζητώντας να μάθει τα ονόματα των πρακτικογράφων της Βουλής (!) για να μάθει αν είναι εχέμυθοι.".
    Εδώ είναι το ζουμί.
    Κάποιος να την ρωτήσει εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει φακέλλους για τους υπαλλήλους της βουλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απίστευτο αυτό που ζήτησαν ο Κασιδιάρης και η Κωνσταντοπούλου!

    Ποιος Ρατσισμός και ...μαυρορόζ άλογα!
    Αυτό που ζήτησαν ο Κασιδιάρης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι απίστευτο:
    ζήτησαν να βιντεοσκοπούνται οι μάρτυρες στην εξεταστική για να μελετούν και τη γλώσσα του σώματος των μαρτύρων!

    Ο Στάλιν και ο Χίτλερ, πως λέτε να ένιωθαν αν το μάθαιναν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι κουρεβω το μουστακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση