GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"What happens in Cavos" μέρος δεύτερο- Οι συνέπειες του αλκοόλ, της ουροποσίας και των οργίων (VIDEO)

Σοκαριστικό ήταν και το δεύτερο επεισόδιο του βρετανικού...


Σοκαριστικό ήταν και το δεύτερο επεισόδιο του βρετανικού...ντοκιμαντέρ «Τι συμβαίνει στον Κάβο» που προβάλλει το Channel 4 και το οποίο παρουσιάζει την Κέρκυρα ως "κέντρο ακολασίας" για τους Βρετανούς κυρίως τουρίστες.
Το πρώτο επεισόδιο επικεντρώθηκε στα σεξουαλικά όργια των νεαρών Βρετανών. Το δεύτερο όμως επεισόδιο του ντοκιμαντέρ εστιάζει στις... συνέπειες των προηγουμένων.
Έτσι και βλέπουμε τους νεαρούς βρετανούς τουρίστες να καταλήγουν στο νοσοκομείο ύστερα από καυγάδες και ατελείωτα μεθύσια με ανοιγμένα κεφάλια ή ακόμη και ραγισμένες σπονδυλικές στήλες. Βλέπουμε επίσης έναν νεαρό που αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι μάλλον έχει σπάσει τον αστράγαλό του συνεχίζει να χορεύει σαν τρελός, αλλά και έναν ακόμη βρετανό που ύστερα από καυγά χρειάστηκε να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση και να κάνει 36 ράμματα στο χέρι. Τέλος, ένας άλλος νέος άνδρας, που έχει εισπνεύσει γκάζι γέλιου, φαίνεται να έχει πέσει και να έχει ένα πολύ κακό σκίσιμο στο μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση