GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξομολόγηση της μητέρας της Whitney Houston

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει...

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει...από τον θάνατο της Whitney Houston και η μητέρα της, Cissy, δεν μπορεί να σταματήσει να αναρωτιέται αν μπορούσε να την έχει σώσει, με κάποιο τρόπο. Σε ένα νέο, βιογραφικό βιβλίο, ονόματι «Remembering Whitney» η Cissy αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή της κόρης της.
«Θυμώνω που πέθανε μόνη της, υπό αυτές τις συνθήκες», γράφει η Cissy, σύμφωνα με το περιοδικό People που δημοσίευσε κομμάτια από το βιβλίο. Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή, στη μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο Hilton του Beverly Hills, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012. Στον οργανισμό της ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Η μητέρα της Houston γνώριζε για την εξάρτηση της κόρης της. «Ξεκίνησε τα πάρτι και, πραγματικά, δεν ήξερε που να σταματήσει. Αναρωτιόμουν που βρισκόταν τα βράδια, και τι έκανε», γράφει.
Στο βιβλίο η Houston αναφέρεται και στις φήμες που ήθελαν την κόρη της να διατηρεί ερωτική σχέση με την πρώην βοηθό και μετέπειτα creative director της, Robyn Crawford. Οι φήμες είχαν ήδη αρχίσει να ακούγονται, από την δεκαετία του '80 και ήθελαν τις δύο γυναίκες, που γνωρίστηκαν στην εφηβεία τους στο New Jersey, να είναι κάτι παραπάνω από φίλες. Η Cissy ομολογεί ότι ένιωθε περίεργα για την Crawford. «Δεν την ήθελα κοντά στην κόρη μου. Δεν ξέρω τίποτα για το εάν η σχέση τους ήταν ερωτική ή όχι. Όλοι λένε ότι ήταν, αλλά ούτε οι ίδιες ήξεραν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση