GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

130 κλοπές σε βάρος του ΟΣΕ

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία πολυμελής σπείρα, που έκλεβε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. και υλικό από το ηλεκτροκίνητο δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στ...

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία πολυμελής σπείρα, που έκλεβε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. και υλικό από το ηλεκτροκίνητο δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή των Μεγάρων. Συνολικά συνελήφθησαν 15 άτομα ενώ μέχρι αυτή την ώρα έχουν εξιχνιαστεί 130 κλοπές με τη ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου να ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Οι δράστες αφού έκλεβαν τους μετασχηματιστές τους προωθούσαν σε επιχείρηση scrap. Η υπεύθυνη της εταιρείας τα έδινε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων ενώ τα χρήματα που έπαιρνε τα μοιραζόταν με τα μέλη της σπείρας.


1 σχόλιο

  1. δηλαδη αυτους τους κλεφτες δεν πρεπει να τους γαμησουνε στο ξυλο οι αστυνομικοι ? η θα πουνε τα ΜΜΕ οτι ειναι αμαρτια και ρατσιστικο να χτυπας τους Τσιγγανους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση