GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί 19 τουρίστες από πτώση αερόστατου

Αερόστατο συνετρίβη κοντά στην πόλη Λούξορ της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό...

Αερόστατο συνετρίβη κοντά στην πόλη Λούξορ της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό... σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος των εταιριών που διαχειρίζονται το αερόστατο. Ένας τουρίστας και ο πιλότος επέζησαν.
Το περιστατικό συνέβη, αφότου σημειώθηκε έκρηξη, ενώ το αερόστατο βρισκόταν σε ύψος 300 μέτρων. Πρόσθεσε ότι οι τουρίστες ήταν διάφορων εθνικοτήτων, αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε περισσότερες λεπτομέρειες.
Το γαλλικό πρακτορείο αναφέρει ότι ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται πολίτες από τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο αερόστατο, το οποίο στη συνέχεια έχασε ύψος και συνετρίβη σε φυτείες ζαχαροκάλαμου, δυτικά από την πόλη Λούξορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση