GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικό:ΟΣΦΠ-Ατρόμητος 2-3///

Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη και θριάμβευσε με 3-2 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των "ερυθρόλευκων" στ...

Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη και θριάμβευσε με 3-2 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των "ερυθρόλευκων" στο φετινό πρωτάθλημα. Στις εξέδρες ήταν ο νέος προπονητής των πρωταθλητών, ο Ισπανός Μίτσελ. Οι Περιστεριώτες έδειξαν τις προθέσεις τους με το καλημέρα, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 1 με τον Μπρίτο.
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 9 με τον Τζιμπούρ και πήραν το προβάδισμα στο 44 με τον Αμπντούν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ράντμαν στο πέναλτι που εκτέλεσε.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Αναστόπουλου ήταν καλύτεροι και ισοφάρισαν στο 48 με ένα καταπληκτικό τέρμα του Καραγκούνη. Εντυπωσιακό ήταν και το γκολ του Δημούτσου στο 79, με το οποίο ο Ατρόμητος έφτασε στον θρίαμβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση