GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Στουρνάρας: Ανάπτυξη το 2014...

Συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τους όρους ...

Συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τους όρους ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, ενώ επισήμανε ότι η εμπιστοσύνη επανέρχεται στην ελληνική οικονομία.
«Δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για διαφοροποίηση των όρων ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών», σημείωσε ο κ. Στουρνάρας.
Ωστόσο υποστήριξε ότι «ακόμη ότι υπάρχουν στοιχεία ότι η εμπιστοσύνη επανέρχεται στην ελληνική οικονομία» και αναφέρθηκε στην αύξηση των τιμών των ομολόγων και στην επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες.
«Η ανάκαμψη μπορεί να εμφανιστεί σε μηνιαία ή σε τριμηνιαία βάση προς το τέλος του έτους», ενώ συμφώνησε με την εκτίμηση του ΔΝΤ για επιστροφή στην ανάπτυξη -σε ετήσια βάση- κατά 0,6% το 2014.
«Οποιαδήποτε μείωση του χρέους είναι ευπρόσδεκτη και θα χαιρέτιζα μια περαιτέρω μείωση των επιτοκίων», είπε στη συνέχεια ο κ. Στουρνάρας.
Δείτε εδώ το Βίντεο

3 σχόλια

  1. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ

    ΕΙΧΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΙΟΝΙΟ
    ΤΟΧΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση