GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος...

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον φονικό ...

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον φονικό εμπρησμό της Marfin Bank.
Οι δικαστές που κλήθηκαν να αποφανθούν για την διαφωνία που προέκυψε ανάμεσα σε ανακριτή και Εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης, υιοθέτησαν την άποψη του ανακριτή ο οποίος έκρινε ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν για να οδηγηθεί στην φυλακή ο κατηγορούμενος.
Με το βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος για τον εμπρησμό υποκαταστήματος της Marfin bank, του επιβάλει τους εξής περιοριστικούς όρους:
Απαγόρευση εξόδου από την χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση κάθε 1η και 16 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευση συμμετοχής σε διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση