GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4.000 μαθητές απ΄ όλη την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις χιλιάδες μαθητές απ' όλη τη χώρα, από την Κρήτη...

Τέσσερις χιλιάδες μαθητές απ' όλη τη χώρα, από την Κρήτη...μέχρι τον Έβρο, από τις Κυκλάδες μέχρι τα Δωδεκάνησα και από την Ήπειρο μέχρι τη Δυτική Μακεδονία επισκέφθηκαν, από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, τη Θεσσαλονίκη τονώνοντας έτσι την κίνηση στην πόλη.
«Πρόκειται για το πρόγραμμα “Επισκεφτείτε τη Θεσσαλονίκη” το οποίο ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο, θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου και πιθανόν να πάρει παράταση» τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) Μιχάλης Ζορπίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα, με αφορμή τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τη διοργάνωση «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία».
Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, τις οποίες δαπάνες καλύπτει το ΕΕΘ, 4.045 μαθητές από 159 γυμνάσια και λύκεια της χώρας επισκέφτηκαν την πόλη ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη σχολείου στο πρόγραμμα ήταν να υπάρχει τουλάχιστον μια διανυχτέρευση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση