GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αντέλ κερδίζει 47.000 ευρώ την ημέρα!

Έχει μια από τις ωραιότερες φωνές στον χώρο της μουσικής. Και από το 2008, όταν και έκανε...


Έχει μια από τις ωραιότερες φωνές στον χώρο της μουσικής. Και από το 2008, όταν και έκανε την...παρθενική της εμφάνιση στη δισκογραφία με το άλμπουμ «19», η Αντέλ κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.
Και σήμερα, στα 24 της, μετά από δύο καταπληκτικά άλμπουμ (τα «19» και «21») και την απίστευτη επιτυχία της στο soundtrack του «Skyfall», η Αντέλ εκτός από μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και μια πάμπλουτη pop star. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Gold Voice η νεαρή Βρετανίδα κερδίζει την ημέρα 47.000 ευρώ, με τη περιουσία της να ανέρχεται στα 17.5 εκατομμύρια.
Για αυτό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρώνει το μήνα 55.000 ευρώ για το σπίτι που νοικιάζει στο Λος Άντζελες, περιμένοντας τη βραδιά των βραβείων Όσκαρ. Και μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, κάνει βόλτες στο Χόλιγουντ με τον φίλο της Ρόμπι Γουίλιαμς, που μένει μερικά τετράγωνα μακριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση