GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη Αναστασιάδη με 51,1%, δίνουν τα exit polls στην Κύπρο...

Νίκη από την πρώτη Κυριακή δίνει το exit poll του ΡΙΚ στον Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος υποστηρίζ...

Νίκη από την πρώτη Κυριακή δίνει το exit poll του ΡΙΚ στον Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος υποστηρίζεται και από το ΔΗΚΟ, λαμβάνει ποσοστό 51,1%. Την ίδια εικόνα μεταφέρουν και οι δημοσκοπήσεις άλλων τριών τηλεοπτικών σταθμών.
Ο Σταύρος Μαλάς που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ συγκεντρώνει το 27,3% και ο Γιώργος Λιλλήκας που στηρίζεται από την ΕΔΕΚ και από μεγάλη μερίδα του ΔΗΚΟ συγκεντρώνει το 18%.
Σημειώνεται ότι το exit poll του ΡΙΚ συμπεριλαμβάνει αποτελέσματα και από ψηφοφόρους στην Ελλάδα και στη Βρετανία.
Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των exit polls.
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία φαίνεται πως κυμάνθηκε κοντά στο 80%. Ο Γενικός Έφορος Προεδρικών ΕκλογώνΑνδρέας Ασσιώτης δήλωσε ότι, έως τις τρεις το απόγευμα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 61,35% των ψηφοφόρων στην Κύπρο, σε σύγκριση με το 75% στις προεδρικές εκλογές του 2008.
Στη Λευκωσία ψήφισε το 61,3%, στη Λεμεσό το 62% στην Αμμόχωστο το 61,6%, στη Λάρνακα το 63,7% και στην Πάφο το 61,5% των ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση