GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο 54χρονος για την επίθεση στις Σκουριές

 Ελεύθερος αφέθηκε ο 54χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην εμπρηστική επίθεση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ...

 Ελεύθερος αφέθηκε ο 54χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην εμπρηστική επίθεση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξόρυξης χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Ο κατηγορούμενος, πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό, απειλή, σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Η εισαγγελέας επέστρεψε τη δικογραφία στην Αστυνομία προκειμένου να ολοκληρωθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας.
Ο συνήγορος του 54χρονου μηχανικού χαρακτήρισε τη σύλληψη του εντολέα του στοχοποιημένη, θεωρώντας αβάσιμες τις κατηγορίες. Όπως ανέφερε, η δικογραφία στηρίζεται στις μαρτυρίες τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της εν λόγω εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες ο 54χρονος φέρεται, μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο και με τη φυσική του παρουσία, να καταφέρεται εναντίον της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού.
Έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πολυγύρου συγκεντρώθηκαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον κατηγορούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση