GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστρία: Έχουν διορία 7 ημέρες

Ο Αυστριακός Ντόμινικ Νόιμπάουερ, ο σπουδαστής της αραβικής γλώσσας που είναι όμηρος στην Υεμένη από τον μήνα Δεκέμβριο, κάλεσε την Πέμπτ...

Ο Αυστριακός Ντόμινικ Νόιμπάουερ, ο σπουδαστής της αραβικής γλώσσας που είναι όμηρος στην Υεμένη από τον μήνα Δεκέμβριο, κάλεσε την Πέμπτη την κυβέρνησή του να καταβάλει λύτρα στους απαγωγείς του, "ώστε η ζωή του να μην διατρέξει σοβαρό κίνδυνο", γράφουν οι σημερινές εφημερίδες της Βιέννης. Γράφουν ότι σε μικρής διάρκειας βίντεο κλαίγοντας και κάτω από την απειλή όπλου, ο όμηρος ενημερώνει τις αυστριακές αρχές και τις αρχές της ΕΕ ότι, οι απαγωγείς θέτουν 7ήμερη διορία καταβολής των λύτρων, επίσης ότι αν η διορία παρέλθει "άκαρπη", στην περίπτωση αυτήν οι απαγωγείς θα αφαιρέσουν την ζωή του.
Το αυστριακό υπουργείο Εξωτερικών πιστοποίησε ήδη ότι πρόκειται για γνήσιο βίντεο. Ομάδα διαχείρισης έκτακτων κρίσεων πραγματοποιεί αλλεπάλληλες συσκέψεις για την ομηρία αυτήν, διέρρευσε πριν από λίγο από την ίδια πηγή, μεταδίδει αργά σήμερα το Γερμανικό πρακτορείο.
Ο Νόιμπάουερ έχει απαχθεί στη Σανάα μαζί με ένα ζευγάρι Φινλανδών, όμως στις φινλανδικές αρχές δεν έχει ακόμα φθάσει κανένα βίντεο σταλμένο από τους απαγωγείς, όπως συνέβη με το σύντομο βίντεο που απεστάλη εκ μέρους τους στη Βιέννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση