GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 8 χρόνια μετά...

Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Απονομή δικαιοσύνης για ένα έγκλημα που έγινε στην Ιεράπετρα πριν από 8 ολόκληρα χρόνια με θύμα έναν 38χρονο πρατη...

Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Απονομή δικαιοσύνης για ένα έγκλημα που έγινε στην Ιεράπετρα πριν από 8 ολόκληρα χρόνια με θύμα έναν 38χρονο πρατηριούχο.
Στο πλαίσιο της συμπληρωματικής προανάκρισης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι δράστες της ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2005 σε βάρος 38χρονου στην Ιεράπετρα Λασιθίου, είναι δύο 'Έλληνες ηλικίας 36 και 32 ετών.
Το απόγευμα εκείνης της ημέρας στο 4ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Ιεράπετρας – Παχιάς Άμμου, δύο άνδρες είχαν μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο εκμεταλλευόταν ο 38χρονος, τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.
Ο 32χρονος δράστης συνελήφθη χθες και κρατείται ενώ για τον 36χρονο δεν ασκήθηκε δίωξη καθώς έχει πεθάνει.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση