GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί γδύνονται (βίντεο)...

Τι γίνεται όταν η αθάνατη βασίλισσα της μόδας, Kate Moss, συναντά την πιο σέξι τραγουδίστρια, Rihanna; Φωτογράφιση. Τι συμβαίνει όταν προ...


Τι γίνεται όταν η αθάνατη βασίλισσα της μόδας, Kate Moss, συναντά την πιο σέξι τραγουδίστρια, Rihanna; Φωτογράφιση. Τι συμβαίνει όταν προσθέσουμε τον φωτογράφο Mario Testino; Έκρηξη!

Η Rihanna είχε προδώσει με κάποιες φωτογραφίες από τον Νοέμβριο στο twitter όλα όσα επρόκειτο να δούμε από τις πόζες της με την Kate Moss για το περιοδικό "V" Μαρτίου. Εκείνη και την Kate να ποζάρουν για τον Mario Testino με kinky διάθεση και S&M αξεσουάρ.










Τα πιο κακά κορίτσια της μόδας και της μουσικής δήλωσαν ότι πέρασαν καταπληκτικά στην φωτογράφιση και ο Mario Testino είπε ότι πραγματοποιήθηκε μία ακόμα φαντασίωσή του.

Η Rihanna δήλωσε για την Kate: "Είναι φοβερή, τόσο cool, σαν rockstar".
Οι δυό τους γνωρίζονται από το 2009, όταν συναντήθηκαν στο Met Gala. Η Kate Moss ζήτησε μια φωτογραφία μαζί της για την κόρη της Lila Grace και η Riri είχε εκπλαγεί από την κίνησή της: "Δεν ήξερα ότι είχε παιδί και δείχνει έτσι! Υπάρχει ελπίδα για όσες θέλουν να κάνουν παιδιά και να είναι σέξι" είχε σχολιάσει τότε.
Δείτε το βίντεο από την φωτογράφιση και περισσότερα στο "V magazine" που κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου.
KATE - RIHANNA BY MARIO TESTINO από ebouz

KATE - RIHANNA BY MARIO TESTINO από ebouz

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση