GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της Νιγηρίας κατηγορείται ότι πλήρωσε την Beyonce με 1 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για φιλανθρωπίες!

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο φαίνεται πως αποκαλύπτεται στη Νιγηρία όπου ο πρόεδρος της χώρας Γκούντλακ Τζόναθαν φέρεται να πήρε ένα εκατομμύρι...

Μέγα πολιτικό σκάνδαλο φαίνεται πως αποκαλύπτεται στη Νιγηρία όπου ο πρόεδρος της χώρας Γκούντλακ Τζόναθαν φέρεται να πήρε ένα εκατομμύριο ευρώ που προοριζόταν για φιλανθρωπίες...για να διοργανώσει συναυλία με τους σούπερσταρς Beyonce και Jay – Z.
Το σκάνδαλο έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα Sahara Reporters που είναι ένα εγχείρημα στο οποίο μετέχουν αρκετοί διάσημοι και έγκριτοι δημοσιογράφοι, η οποία δημοσιεύει ένα γράμμα που είχε σφραγιστεί από αξιωματούχους της κυβέρνησης το 2006 και αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός μαζί με τον Πρόεδρο της χώρας διέθεσαν ένα εκατομμύριο δολάρια για να κλείσουν την εμφάνιση αυτή.
Την περίοδο εκείνη ο Τζόναθαν ήταν κυβερνήτης της επαρχείας Μπαγιέλσα που παράγει τόνους πετρελαίου και χρησιμοποίησε τα λεφτά που προορίζονταν για τους φτωχούς της χώρας ώστε να στήσει τη μεγάλη συναυλία και να βελτιώσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Beyonce και ο σύζυγός της Jay-Z γνώριζαν από που προέρχονται τα χρήματα για το ταξίδι τους, ωστόσο , σε βίντεο που υπάρχει με την Beyonce να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Νιγηρίας εμφανίζονται φωτογραφίες της πολιτείας.
Το σκάνδαλο αυτό έρχεται να προστεθεί στο σάλο που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες έπειτα από την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η Καρντάσιαν φημολογείται ότι πληρώθηκε με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια για να κάνει μια εμφάνιση σφηνάκι για να πει μόλις τρεις λέξεις "Γειά σου Νιγηρία".
Μιλάμε πάντα για μία χώρα που έχει έναν από τους πιο φτωχούς πληθυσμούς του πλανήτη, ενώ στην επαρχεία Μπαγιέλσα το 47% των κατοίκων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και το 80% δεν έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό.

1 σχόλιο

  1. Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ! Ο ΜΟΝΤΙ, ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. ΣΤΟ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ ΕΔΙΝΑΝ 16 ΕΩΣ 19% ΚΑΙ ΠΗΡΕ 25,5% ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΧΑΡΑΤΣΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση