GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO-Γκολ που δεν χορταίνεις να βλέπεις

Ένα καταπληκτικό τέρμα σημείωσε ο Ζαϊλσον της Φορταλέζα στο παιχνίδι με την Κονφιάντσα στη Βραζιλία. Ο 31χρονος επιθετικός στόπαρε τη μπά...

Ένα καταπληκτικό τέρμα σημείωσε ο Ζαϊλσον της Φορταλέζα στο παιχνίδι με την Κονφιάντσα στη Βραζιλία. Ο 31χρονος επιθετικός στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και στην συνέχεια με ένα εντυπωσιακό ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.





2 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. 5 ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΠΑ ΠΑΤΩΣΑΝ, Η ΥΦΕΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΝΔ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 3%, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΟΠΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έπαιξαν αντιμνημονιακοί και τώρα γυρνάνε στο μαντρί, τρεις κι κούκος στο πασοκ και στη νδούλα.
    Εμετός, ξέρασμα, αηδία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των Ελλήνων, που βλέπουν αυτούς τους "αγύρτες" γυρολόγους ΟΦΑ πολιτικούς.
    Αλλά τους φόρους και τα χαράτσια και τις αυτοκτονίες θα τις πληρώσουν στη κάλπη, και οι μνημονιακοί και εκείνοι που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Ήδη τα έσοδα πατώνουν, εκατομμύρια Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια. Έρχεται το τέλος τους, αργά ή γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση