GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντικαρκινικό χωρίς ακτινογραφίες

Αντικαρκινικό χωρίς ακτινογραφίες Χαλασμένος είναι ο υπερσύχρονος ακτινογράφος στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, δεν πραγματοποιού...

Αντικαρκινικό χωρίς ακτινογραφίες
Χαλασμένος είναι ο υπερσύχρονος ακτινογράφος στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, δεν πραγματοποιούνται ακτινογραφίες από την προηγούμενη Δευτέρα επειδή χάλασε το υπερσύγχρονο ψηφιακό μηχάνημα, όπως λέει στο Thesstoday, η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών κ. Περσεφόνη Μήττα.
"Καταβάλλονται προσπάθειες για να εξυπηρετηθούν τα επείγοντα περιστατικά ενώ τα τακτικά δεν εξυπηρετούνται" λέει η κ Μήττα και προσθέτει: "Οι ασθενής που έρχονται στο Θεαγένειο από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας δεν είναι ενημερωμένοι με αποτέλεσμα να φεύγουν, άπραγοι, χωρίς να εξεταστούν".
Μάλιστα, σήμερα μέχρι τις 10 το πρωί η κ. Μήττα λέει πως δέχθηκε τέσσερα τηλεφωνήματα από καρκινοπαθείς. Υποστηρίζει δε, ότι η βλάβη δεν θα αποκατασταθεί τουλάχιστον έως την ερχόμενη εβδομάδα εξαιτίας του οικονομικού κόστους που είναι μεγάλο για την αγορά του ανταλλακτικού.

Πηγή: thesstoday.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση