GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά του Αρβανιτόπουλου για το "Αθηνά" και ο (υφιστάμενός του) Κ. Τζαβάρας...

Ευθέως αμφισβήτησε το σχέδιο «Αθηνά» (και) ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Τζαβάρας. «Τ είδους μεταρρύθμιση είναι αυτή» διερωτήθη...

Ευθέως αμφισβήτησε το σχέδιο «Αθηνά» (και) ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Τζαβάρας. «Τ είδους μεταρρύθμιση είναι αυτή» διερωτήθηκε ο κ. Τζαβάρας μέσα από τον Alpha 9,89 και έκανε λόγο για «δήθεν εξορθολογισμό με διαδικασίες μετακινήσεων φοιτητών από πόλη σε πόλη».
«Πρέπει να υπάρξει ένα πνεύμα μεταρρύθμισης και όχι να ενδίδουμε σε συντεχνιακές απαιτήσεις καθηγητών και άλλων παραγόντων», πρόσθεσε.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο δικός μου τόπος, η Ηλεία, έχει δεχτεί πλήγμα γιατί θέλουν να μεταφέρουν το τμήμα του Πύργου και της Αμαλιάδας στο Μεσολόγγι», ενώ διευκρίνισε πάντως ότι «η κυβέρνηση θέλει να βάλει μια τάξη σε ένα χάος που είχε δημιουργηθεί όταν κάποιοι δημιουργούσαν σχολές παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση