GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη (για μίζες) συνεργάτης του Ρωσώνη, της λίστας Λαγκάρντ...

Συνελήφθη σήμερα ο Giuseppe Orsi «συνεργάτης» του κ. ΑΝΔΡΕΑ ΡΩΣΣΩΝΗ της «Λίστας ΛΑΝΚΑΡΝΤ» και γαμπρός μιας παραδοσιακής πολιτικής οικ...

Συνελήφθη σήμερα ο Giuseppe Orsi «συνεργάτης» του κ. ΑΝΔΡΕΑ ΡΩΣΣΩΝΗ της «Λίστας ΛΑΝΚΑΡΝΤ» και γαμπρός μιας παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας όπως αυτής του Μ. Παπακωνσταντίνου, καθότι ο επικεφαλής της εταιρείας Finmeccanica SpA και «υπεύθυνος» για κάτι εκατομμύρια ΜΙΖΕΣ στην ΙΝΔΙΑ για προμήθειες σαν αυτές των κανονιών Oto Μelara.
ΜΙΛΑΝΟ (Reuters) – πριν από λίγο σήμερα 12.02.2013. Η Ιταλική Αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής της Finmeccanica SpA για υπόθεση δωροδοκίας, Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Finmeccanica SpA ο Giuseppe Orsi συνελήφθη για δωροδοκίες που φέρεται ότι κατέβαλε για να εξασφαλίσει την πώληση του 12 ελικόπτερα στην Ινδία, όταν ήταν επικεφαλής της Agusta Westland μονάδα του ομίλου.
Πηγές από την ΙΝΔΙΑ του Υπουργείου ΆΜΥΝΑΣ, δήλωσαν ότι πρόκειται για μίζες ύψους 40 εκατομμύρια ρουπίες φέρεται που κατέβαλε ο Giuseppe Orsi σε Ινδούς αξιωματούχους για ΜΙΖΕΣ για συμβάσεις συμφωνία αγοράς ελικοπτέρων της Finmeccanica, αξίας € 560εκατομμύρια. 
Σχετικά με Finmeccanica εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Finmeccanica.  Είναι ο ιδιοκτήτης των ελικοπτέρων Agusta , και της αμυντικής βιομηχανίας Oto Melara Oto Melara S.p.A., είναι μία εταιρεία του Ομίλου εταιρειών Finmeccanica , με τον άνθρωπό τους στην Ελλάδα κ. ΑΝΔΡΕΑ ΡΩΣΣΩΝΗ της «Λίστας ΛΑΝΚΑΡΝΤ» και γαμπρός του Μ. Παπακωνσταντίνου.
http://www.scribd.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση