GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφακιανάκης: Τι ακραίο υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή;

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικές εβδομάδες και τον έκανε να νιώθει πως έφθασε...

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικές εβδομάδες και τον έκανε να νιώθει πως έφθασε...ένα βήμα πριν από το θάνατο μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News, ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως τρόμαξε καθώς το τροχαίο ήταν σκληρότατο και θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. «Θα μπορούσα να μην είχα βγει ζωντανός από τα σίδερα. Απόλυτα βοήθησε το αυτοκίνητο. Αν ήταν ένα άλλο αμάξι, δεν θα ήταν η ίδια κατάληξη».
Οσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πως όλα συνέβησαν όταν μια κοπέλα «παραβίασε την προτεραιότητά μου στην παραλιακή και μην υπολογίζοντας την απόσταση που έχουμε, πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Ευτυχώς τη γλίτωσα αλλά με χτυπήματα στο σώμα, στον αυχένα...».
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για ακόμη μια φορά για τη Χρυσή Αυγή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι ακραίο υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή και τι δεν είναι ακραίο από αυτά που υποστηρίζει η ΝΔ και τοΠΑΣΟΚ;» .και συμπλήρωσε: «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας "βιάσει". Το να είναι τα σύνορά μας υπαρκτά είναι το αυτονόητο».

2 σχόλια

  1. Άει γαμήσου κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΥΦΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση