GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αναδιώτης για την Παππά...

«Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την σχέση που είχα με τη Χριστίνα Παππά. Με την Βασιλική δεν το έχω συζητήσει, αλλά δεν νομίζω να την ...

«Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την σχέση που είχα με τη Χριστίνα Παππά. Με την Βασιλική δεν το έχω συζητήσει, αλλά δεν νομίζω να την ενοχλεί έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήμουν με τη Χριστίνα . Ήταν η πρώτη γνωστή σχέση μου, αλλά ΟΚ έχει περάσει» σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη "Movies and Stars" του MTV.

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε και για το "Dancing with the Stars":«Και μέχρι εδώ που έφτασα στο Dancing  αισθάνομαι νικητής στόχος μου δεν ήταν να νικήσω αλλά να μείνω όσο περισσότερες Κυριακές γινόταν! Το χορευτικό σόου σου δίνει τη δυνατότητα να σε γνωρίσει ο τηλεθεατής σαν άνθρωπο. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήμουν έτοιμος για την κριτική της επιτροπής αλλά και του Τύπου που άλλες φορές είναι καλή, άλλες άσχημη» και συμπλήρωσε: "Ο Γιάννης  Λάτσιος είναι πολύ πιο άμεσος άνθρωπος και ευγενής όταν τον γνωρίσεις, δεν είναι καθόλου απόμακρος και σε φέρνει εύκολα κοντά του. Θα ήθελα όλοι οι κριτές να χορεύουν. Θα ήθελα να δω τον κ Λάτσιο να χορεύει με την Ζέτα!".
Στη συνέχεια της συνέντευξης, το μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάθε Κυριακή πάει στην εκκλησία: «Πηγαίνω στην εκκλησία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και προσεύχομαι και παρακολουθώ την Θεία λειτουργία την Κυριακή. Το ξέρω ότι είναι αντιφατικό με την εικόνα μου και αυτό που βγάζω, αλλά πιστεύω πολύ στον Θεό. Ο κόσμος που συναντάω εκεί στην εκκλησία χαίρεται, από ότι μου λένε, που κάποιος που είναι στην τηλεόραση βρίσκεται και στο δρόμο του Θεού».
Όσο για το μόντελινγκ και την υποκριτική, ο Νίκος Αναδιώτης εξήγησε:«Πολλά μοντέλα έχουν μεταπηδήσει στο χώρο της τηλεόρασης και έχουν κατηγορηθεί, δεν είμαι ο πρώτος. Όταν μου έγινε η πρόταση για τους Βασιλιάδες αυτοί ήρθαν και με βρήκαν δεν το έψαξα εγώ, άρα όλοι αυτοί που με κατηγορούν έπρεπε πρώτα να κατηγορήσουν τους εργοδότες μου και όχι εμένα. Αυτοί μου έκαναν την πρόταση και εγώ μπορεί να ήμουν άνεργος εκείνο το διάστημα και αποδέχτηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση