GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνδικαλιστής καταγγέλλει επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής

Μέλη της Χρυσής Αυγής καταδίωξαν και χτύπησαν το βράδυ της Τρίτης στην Ανάβυσσο συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο συνδικαλ...

Μέλη της Χρυσής Αυγής καταδίωξαν και χτύπησαν το βράδυ της Τρίτης στην Ανάβυσσο συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο συνδικαλιστής (γενικός γραμματέας σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Λαυρίου) στον αστυνομικό διοικητή Αναβύσσου.
Ο διοικητής μετέβη στο χώρο των γραφείων της Χρυσής Αυγής Αναβύσσου, συνομίλησε με τον βουλευτή του κόμματος κ. Γερμενή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και στην συνέχεια ενημέρωσε τους ανωτέρους του.
Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έφτασαν στη συνέχεια δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, που προχώρησαν σε 25 προσαγωγές συγκεντρωμένων. Ο συνδικαλιστής δεν αναγνώρισε ανάμεσα στους προσαχθέντες το άτομο που τον χτύπησε αλλά έναν εξ αυτών ως μέλος της ομάδας που τον καταδίωξε και τον προπηλάκισε.
Και οι 25 αφέθηκαν ελεύθεροι.
Αργότερα, τα μεσάνυχτα, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά των εμπλεκομένων αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.
Το γεγονός κατήγγειλε νωρίτερα από την Ομόνοια όπου βρίσκεται στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, η Αλέκα Παπαρήγα.

2 σχόλια

  1. Τα ορφανά του Στάλιν σκαρφίζονται διάφορα για να ανακόψουν το εθνικιστικό ποτάμι.Χρυσή Αυγή 20 ο/ο και συνεχίζουμε για την Εθνική Κυβέρνηση.Άποτύχατε Αναρχοκουμουνοσυριζαίοι να πείσετε το λαό για μια εναλακτική πρόταση γιατί είσαστε συστημικοί.Πάρτε τον πούλο τώρα και καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σήμερα επιστρέφουμε την εξουσία στον λαό"
    "Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
    Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
    "Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θεάτρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
    "Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια".
    Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτυωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση