GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ:Ο Σαμαράς δεν πείθει κανέναν...

"Οι επανειλημμένες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το όφελος, που δήθεν θα προκύψει για το λαό, από την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τις επε...

"Οι επανειλημμένες εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το όφελος, που δήθεν θα προκύψει για το λαό, από την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, τις επενδύσεις και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, δεν πείθουν πλέον κανέναν", αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το ΕΣΠΑ.
"Ο λαός γνωρίζει ότι, από τα κοινοτικά κονδύλια και την ανάκαμψη, οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα εξασφαλίσουν νέες επιδοτήσεις και φτηνούς εργαζόμενους, για να ενισχύσουν την κερδοφορία τους", τονίζει στην ανακοίνωσή του και καταλήγει:
"Το λαό τον περιμένουν νέα βάρη, περικοπές και φόροι. Γι’ αυτό άλλωστε και ο πρωθυπουργός αναγορεύει σε βασικό αντίπαλο της κυβερνητικής πολιτικής τις λαϊκές κινητοποιήσεις που αντιστέκονται σε αυτά τα βάρβαρα μέτρα".

1 σχόλιο

  1. Η Ελλαδα του Εθνικου νομισματος, της Εθνικης κυριαρχιας και των λαικων δικαστηριων οπου δημοσια θα γινονται καθημερινα εκτελεσεις δοσιλογων πολιτικων, δικαστων και οπαδων τους, ειναι πολυ κοντα.
    Κριμα που τα σαμαρακια θα πανε απο τα πρωτα να συνταντησουν τον δημιουργο τους και δε θα τη χαρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση