GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκρίλο:Δεν είναι έξυπνος ο Στάινμπρουκ

«Αλαζόνα και πολιτικά όχι ιδιαίτερα έξυπνο» χαρακτήρισε τον Πέερ Στάινμπρουκ, τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, για την καγκε...

«Αλαζόνα και πολιτικά όχι ιδιαίτερα έξυπνο» χαρακτήρισε τον Πέερ Στάινμπρουκ, τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, για την καγκελαρία της Γερμανίας, ο Ιταλός ηθοποιός Μπέπε Γκρίλο, ο ηγέτης του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S).
«Ο Πέερ Στάινμπρουκ, ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για την καγκελαρία στη θέση της Άγγελας Μέρκελ σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών μας λέγοντας ότι τρομοκρατήθηκε που κέρδισαν δυο κλόουν, αναφερόμενος στα ποσοστά που συγκέντρωσαν το M5S και το PdL, το δεξιό κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι», υπενθύμισε ο Γκρίλο στο μπλογκ του.
«Επί της ουσίας, χαρακτήρισε ηλίθιους τους 8.700.00 Ιταλούς που ψήφισαν το M5S και τους 7.300.000 Ιταλούς που επέλεξαν το PdL. Είναι μια προσβλητική δήλωση που φανερώνει την αλαζονεία και την ελλιπή πολιτική ευφυΐα» του Γερμανού πολιτικού, πρόσθεσε ο Γκρίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση