GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ανάσα από Μίτσελ

Μια ανάσα από Μίτσελ Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Μίτσελ βρίσκονται πλέον στον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσί...

Μια ανάσα από Μίτσελ
Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Μίτσελ βρίσκονται πλέον στον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης.
Πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με τον Μίτσελ για την άκρη του πάγκου του βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός! Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 52χρονος πρώην προπονητής της Σεβίλλης ενδέχεται να βρεθεί μέσα στις δύο επόμενες ημέρες στην Αθήνα, ώστε να κάνει τις τελικές επαφές με τους «ερυθρόλευκους» για κλειστό συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν κρύβουν την αισοδοξία τους ότι η υπόθεση θα έχει αίιο τέλος, παρά τις απαιτήσεις που εγείρει η πλευρά του 52χρονου τεχνικού, αφού υποστηρίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.
Από τον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να διευκρινίσουν, αν ο έμπειρος προπονητής θα έρθει την Παρασκευή (1/2) στην Ελλάδα, όπως προέκυπτε από πληροφορίες που προέρχονταν από την Ισπανία, όμως, αυτό που ενδιαφέρει, είναι εάν θα αναλάβει τα ηνία των νταμπλούχων Ελλάδας.
Από τη Μαδρίτη εξάλλου, κάνουν λόγο για πολύ προχωρημέες επαφές και ότι απομένουν πλέον λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Πηγή: gazzetta.gr



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση