GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι καταγγέλλει η μητέρα του Μπουρζούκου...

Αστυνομική βία σε βάρος του γιου της καταγγέλλει η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ένοπλε...

Αστυνομική βία σε βάρος του γιου της καταγγέλλει η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου ενός εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ένοπλες ληστείες στην Κοζάνη, με επιστολή της στον ιστότοπο indymedia.

Διαβάστε την καταγγελία.
«Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: ο γιος  μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι, καθώς και στα μάτια.
Πάρα της επίμονες παρακλήσεις μου προς τους υπεύθυνους Ασφαλείας Κοζάνης και την επισήμανσή μου ότι είναι πρόσφατα χειρουργημένος στα μάτια και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οι αρμόδιες αρχές αρνήθηκαν την μεταφορά σε νοσοκομείο, ώστε να εκτιμηθεί από νοσοκομειακό γιατρό, να γίνουν οι απαραίτητοι απεικονιστικοί έλεγχοι και εξετάσεις (αξονική εγκεφάλου, οφθαλμολογική εκτίμηση, κ.α) και να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη.
Απαγορεύτηκε σε εμάς τους γονείς του όσο και στην συνήγορό του κ. Άννη Παπαρούσου η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καταστρατηγώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Σήμερα 3-2-2013 και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινώνησα με τον γιο μου.
Με ενημέρωσε ότι ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου όλες τις μέρες είναι δεμένος πισθάγκωνα αφού πρώτα επί τέσσερις ώρες τον είχαν πεσμένο στα γόνατα φορώντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο λέγοντας του πέραν των άλλων ύβρεων και απειλών  "ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία.. θα σας γ…ε εμείς οι χωριάτες.." μια μικρή γεύση του μίσους με το οποίο αντιμετωπίστηκαν οι συλληφθέντες.
Ανέφερε ότι έχει αιματουρία, έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο (κεφαλαλγία), υπνηλία και καταβολή.

Οι διωκτικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα ακολουθούνε τα πρότυπα βασανιστηρίων των φυλακών του Γκουαντάναμο. Ο γιος μου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν αντιμετωπίστηκαν όπως αντιμετωπίζονται άλλοι για παραβάσεις ποινικού κώδικα,
αλλά με ιδιαίτερο μίσος επειδή είναι αναρχικός. Οι βασανιστές κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες μένουν στο απυρόβλητο.

Ως πότε;
Παραθέτω απόσπασμα από το άρθρο 137Α του ποινικού κώδικα που αφορά τα βασανιστήρια το οποίο μπορεί όποιος επιθυμεί να το βρει στη σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης:

Κείμενο Άρθρου 137Α

1. Υπάλληλος ή στρατιωτικός, στα καθήκοντα του οποίου ανάγεται η δίωξη ή η ανάκριση ή η εξέταση αξιόποινων πράξεων  ή πειθαρχικών παραπτωμάτων ή η εκτέλεση ποινών ή η φύλαξη ή η επιμέλεια κρατουμένων, τιμωρείται με κάθειρξη,
 εάν υποβάλλει σε βασανιστήρια κατά την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων πρόσωπο που βρίσκεται στην εξουσία του με σκοπό:
α) να αποσπάσει από αυτό ή από τρίτο πρόσωπο ομολογία, κατάθεση, πληροφορία ή δήλωση ιδίως αποκήρυξης
 ή αποδοχής πολιτικής ή άλλης ιδεολογίας
 β) να το τιμωρήσει,
γ) να εκφοβίσει αυτό ή τρίτα πρόσωπα.
Με την ίδια ποινή τιμωρείται υπάλληλος ή στρατιωτικός, που με εντολή των προϊσταμένων του  ή αυτοβούλως σφετερίζεται τέτοια καθήκοντα και τελεί τις πράξεις του προηγούμενου εδαφίου.

2. Βασανιστήρια συνιστούν, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο,
 κάθε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου ή σωματικής εξάντλησης επικίνδυνης για την υγεία ή ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη, καθώς και κάθε παράνομη χρησιμοποίηση χημικών, ναρκωτικών ή άλλων φυσικών ή τεχνικών μέσων με σκοπό να κάμψουν τη βούληση του θύματος.

3. Σωματική κάκωση, βλάβη της υγείας, άσκηση παράνομης σωματικής ή ψυχολογικής βίας και κάθε άλλη σοβαρή προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που τελείται από τα πρόσωπα, υπό τις περιστάσεις και για τους σκοπούς που προβλέπει η παρ.1, εφόσον δεν υπάγεται στην έννοια της παρ. 2, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 ετών,  αν δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.
Ως προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας θεωρούνται ιδίως:
α) η χρησιμοποίηση ανιχνευτή αλήθειας, β) η παρατεταμένη απομόνωση, γ) η σοβαρή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

4. Δεν υπάγονται στην έννοια του άρθρου αυτού πράξεις ή συνέπειες συμφυείς προς τη νόμιμη εκτέλεση ποινής ή άλλου νόμιμου περιορισμού της ελευθερίας ή προς άλλο νόμιμο μέτρο δικονομικού καταναγκασμού.

Κείμενο Άρθρου 137Β

1. Οι πράξεις της πρώτης παραγράφου του προηγούμενου άρθρου τιμωρούνται με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών:
α) αν χρησιμοποιούνται μέσα ή τρόποι συστηματικού βασανισμού, ιδίως κτυπήματα στα πέλματα του θύματος (φάλαγγα)
 ή ηλεκτροσόκ ή εικονική εκτέλεση ή παραισθησιογόνες ουσίες,
β) αν έχουν ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη του θύματος,
γ) αν ο δράστης τελεί τις πράξεις κατά συνήθεια ή κρίνεται από τις περιστάσεις τέλεσης ως ιδιαιτέρως επικίνδυνος,
δ) αν ο υπαίτιος ως προϊστάμενος έδωσε την εντολή τέλεσης της πράξης.

2. Τιμωρούνται με κάθειρξη μέχρι 10 έτη οι πράξεις της παρ. 3 του προηγούμενου άρθρου, όταν συντρέχουν οι περιπτώσεις β, γ και δ της προηγούμενης παραγράφου.

3. Αν οι πράξεις του προηγούμενου άρθρου επέφεραν το θάνατο του θύματος επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη.

Τέλος, αναφέρω ως ειδική γιατρός ότι οι πρώτες ώρες είναι κρίσιμες για πιθανές
κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λοιπές βλάβες. Η προτροπή για άμεσο έλεγχο και νοσοκομειακή περίθαλψη αφόρα όλους τους συλληφθέντες που έχουν κακοποιηθεί.

Καθιστώ υπεύθυνους για οποιαδήποτε βλάβη όσους επιλήπτονται του θέματος».

6 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ

    ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΧΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας τις αντιδράσεις των γονέων των συλληφθέντων είναι να απορεί κανείς πώς ούτε ένας απ'αυτούς δεν βρήκε να πει μια λέξη για την παρεμβατική συμπεριφορά του παιδιού του...
    Τα δε παλλουκάρια μάλλον χαβαλέ κάνανε παρά αντίσταση. Διότι όταν βάζεις αγόρι μου βόμβα στο μωλ, όπου ως επι το πλείστον συνχάζουν παιδιά από τις λαϊκες συνοικίες για να πιουν έναν, τάχα μου, γκλαμουράτο καφέ δεν είσαι μάγκας κωλόπαιδο και κωλοτρυπίδας είσαι.
    Αν τα παιδιά κάνανε πραγματική αντίσταση κυρ-στάθη Παναγούλη, τότε ας διαλέγανε ως στόχο τον σημερινό "Παπαδόπουλο", όπως έκανε και ο αείμνηστος αδελφός σου Αλέκος, ή αντί για ληστείες στην "άκυρη" Μακεδονία ας πηγαίνανε μέχρι Μύκονο, Πάρο και λοιπά ξερονήσια όπου έχουν τις βίλλες τα λαμόγια του σάπιου συστήματος και ας τις μπουμπουνίζανε. Έτσι κι αλλιώς μεσ' την ερημιά του καταχείμωνου αφύλαχτες είναι. Γκέγκε κυρ-Στάθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ---αστυνομικός: καλή σας ημέρα αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διάπραξη ένοπλης ληστείας, απαγωγής και ομηρείας καθώς και οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι παράνομες πράξεις και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μας παραδώσετε τον οπλισμό σας και να μας επιτρέψετε να προβούμε στην σύλληψη σας, εάν αυτό βέβαια δεν σας ενοχλεί και προσβάλει εσάς και τους συντρόφους σας .
    ---τρομοκράτες : Ουστ από εδώ.
    ---αστυνομικός: σε αυτή την περίπτωση αγαπητοί κύριοι τρομοκράτες και πριν αποχωρήσουμε θα θέλαμε να σας...
    δηλώσουμε την αντίθεση μας στα επιχειρήματα σας και να σας ζητήσουμε συγνώμη για την ενόχληση.
    Και πάλι καλή σας ημέρα αγαπητά μας παιδιά.

    Οι δημοκράτες οπαδοί του Στάλιν και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοίνωση για τα γεγονότα της Κοζάνης.
    Δεν κατάλαβαν τίποτα για την χρήση Καλάσνικωφ, για τον κίνδυνο που έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες τ ην ζωή των περαστικών , των πελατών και των υπαλλήλων στις τράπεζες.
    Δεν κατάλαβαν τίποτα για το κίνδυνο έθεσαν οι σύντροφοι τρομοκράτες την ζωή των αστυνομικών, των περαστικών και του οδοντίατρου που πήραν όμηρο. Το μόνο που κατάλαβαν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολική βία στην σύλληψη των συντρόφων τρομοκρατών.
    Για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι σύντροφοι τρομοκράτες θα έπρεπε να είχαν αντιμετωπιστεί όπως περιγράφεται στον παραπάνω διάλογο μεταξύ αστυνομικών και τρομοκρατών.

    Οι ίδιοι άνθρωποι που προχθές μας έλεγαν ότι στην Σμύρνη έγινε απλά συνωστισμός, που εχθές μας έλεγαν ότι πρέπει να φορολογηθούν οι Χριστιανοί, σήμερα προσπαθούν να υπερασπιστούν τους τρομοκράτες των Βορείων Προαστίων.
    Οι ίδιοι άνθρωποι που προσκυνούσαν τον Στάλιν και δεν έβλεπαν τα έργα της ΣΤΑΖΙ και της KGB σήμερα τους ενοχλεί η αστυνομική βία στην σύλληψη των τρομοκρατών από τα Βόρεια Προάστια.

    Τους ενοχλεί που το φτωχόπαιδο από την επαρχία, ο γιος του έντιμου αγρότη, ο γιος του τίμιου μεροκαματιάρη έγινε με το σπαθί του Αστυνομικός μέσω πανελληνίων εξετάσεων και συνέλαβε τον τρομοκράτη γιο του Βουλευτή, τον γιο του φραγκάτου κουλτουριάρη από το Ψυχικό επειδή το καλό αυτό παιδί αποφάσισε να το παίξει επαναστάτης ανατινάζοντας το παλληκάρι που δούλευε security στο mall ή ταξιτζής + στην Πάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ώραια κυρία μου. ίσως έχετε δίκαιο γι' αυτά που περνά τώρα ο γιος σας. ήταν όμως επιλογή του. θα έπρεπε πριν γράψεις την καταγγελία να βγεις και να ζητήσεις συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου που σκότωσε η παρέα του. ρωτάω ως άσχετος : ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΟΣ Ή Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗς. ΑΠΛΩς ΡΩΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι Μπούρδες είναι ρε αυτοί οι πιτσιρικάδες ....

    Έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα... ΑΝΑΡΧΙΑ ξέρουν τι θα πει; να σκοτώνουν, να ληστεύουν , να λένε { αναρχία ΡΕ κουφάλες}

    Και να έχουν πάρει φωτιά και τα πληκτρολόγια, τον ΆΛΛΩΝ τον ΧΡΥΣΏΝ ΑΥΓΏΝ ,που έχουν ανακατέψει την θρησκεία, την πατριδοκαπηλία, την οικογένεια, αλλά δεν τους είδα να μιλάνε ΠΟΤΈ για εργασιακά δικαιώματα , έχουν παγιδεύσει νέους ανθρώπους και δεν ξέρω πως; και γιατί; ότι όταν ΘΑ {έλθουν στην εξουσία} πως θα τους λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας; της πείνας με το { εγέρθητι ΡΕ }.. αυτοί δεν κάνουν ληστείες, πουλάνε προστασίες, είναι οι σεκιούριτι του συστήματος.. Έτσι έχει μπλοκάρει το σύστημα ΣΕ όλες της νεολαίες, αστών, μικρο αστών , εργατών, αγροτών, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΏΝ...

    Τι επαναστατική πράξει ΈΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ; ΤΙΙΙΙΙΙΙ; Κ-Α-Μ-Ι-Α..

    Εγώ ανήκω στην Ο.Π.Λ.Α..και δεν έχω όπλα, αν όμως πάρω τα όπλα δεν θα τα στρέψω σε απλούς ανθρώπους για να πάρω χρήματα, ούτε σε άλλους που δεν έχουμε την ίδια ιδεολογία, ΑΛΛΑ σε κάτι μεγάλο , σε αυτούς που αδικούν τον ΛΑΟ, που ληστεύουν τον ΛΑΟ, που σκοτώνουν τον ΛΑΟ , θα πάω με το πρόσωπο μου ΑΝ ΘΑ ΧΆΣΩ; είμαι έτοιμος να ΠΕΘΆΝΩ, αυτό το παιγνιδάκι που λέγετε {ΈΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ} θα πρέπει να οργανωθεί από τον ΛΑΌ μαζικά ....πριν από αυτό όμως πρέπει να εξαντλήσεις όλες της ανοχές η κοινωνία για να έχει ΛΑΪΚΉ ΑΠΟΔΟΧΉ για να τα συγκρουστεί και να έχει αποτέλεσμα..

    Τι μου φταίει ο αστυνομικός που πάει να βγάλει το μεροκάματο; αν δεν σου αρέσει η μουσική που σου ΠΑΊΖΟΥΝ σπας το όργανο; υπάρχουν πολλά μαγαζιά που πουλάνε όργανα, Η τα βάζεις με το μουσικό συγκρότημα; και το κατεβάζεις από την σκηνή;

    ΤΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ , ΈΧΕΙ ΟΝΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ... Όλα τα άλλα είναι για να τα βάζεις με το όργανο...
    ..................................
    Οι εργολάβοι τον ΜΜΕ ΣΚΑΙ,Λυριζστης, Οικονομου,{με την σύζυγο διορισμένη στο κανάλι της βουλής} τον Ευαγγελατο και ολα τα αλλες της άλλες πουτάνες της δημοσιογραφιας Χατζη,Παπαηλιοπουλο,

    του ΜΕΚΑ ,Οικονομεα, Καμπουρακη,Τσημα, Πρετεντερη και σια..ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ..Oτι οι νοβρηγικες αρχες έπιασαν τον ΝΑΖΙ δολοφωνο 60 ανθρώπων ΣΚΌΤΩΣΕ και δεν έφαγε ούτε μια μπούνια...... Όταν υπάρχουν ένοπλοι ΗΛΊΘΙΟΙ και έχουν την ΤΟΛΜΗ να ανταλλάξουν πυρά η θα σκοτώσουν η θα σκοτωθούν ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΊΡΟΥΝ ........ ΑΥΤΆ.. ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΑΝ ΠΑΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ.. Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΛΛΟ..

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δημοσιοποίηση των κακοποιημένων: Φασιστική τελετουργία τρόμου…


    «Αν οι βασανιστές είναι άρρωστοι, τότε τι να πούμε για το
    Σύστημα που τους κάνει απαραίτητους;»
    Εντουάρντο Γκαλεάνο
    Η κρατική βία είναι ένα θέμα.
    Η τρομοκρατία – εντός ή εκτός εισαγωγικών - είναι επίσης θέμα. Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών συλληφθέντων είναι, επίσης, ένα άλλο θέμα, που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Όμως, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων ληστών - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας- που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, με έντονα σημάδια κακοποίησης στα πρόσωπά τους, είναι ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Σε επίπεδο σημασιολογίας το μήνυμα είναι απόλυτα σαφές, δεν χωράει δεύτερη ερμηνεία: Προσέξτε, αυτά που ξέρατε τέλειωσαν. Η Αστυνομία - μπορεί και το κάνει – χρησιμοποιεί την πιο ωμή, την πιο βάρβαρη, σωματική βία. Φρόντισε να μην έχεις ¨δοσοληψίες¨ μαζί της. Οι κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έπαψαν να ισχύουν!

    Σε μια εποχή έντονων κοινωνικών αγώνων, το μήνυμα κυρίως απευθύνεται προς κάθε κοινωνικό αγωνιστή, προς κάθε ελεύθερη φωνή, προς κάθε απλό διαμαρτυρόμενο πολίτη: Τα κεφάλια μέσα!

    Σε επίπεδο πολιτικής το συμπέρασμα είναι απλό, απλούστατο. Οι νοσηροί άνθρωποι της εσωτερικής τρόικας, της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις από την λαοκτόνα πολιτική τους, πετούν στο καλάθι των αχρήστων και την τελευταία επίφαση ανθρωπισμού, ατομικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων και Δημοκρατικής Λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών.

    Ακόμα και η Χούντα, φρόντιζε να μην υπάρχουν στις φωτογραφίες συλληφθέντων σημάδια βίας. Δεν ήθελε να αποτυπώνεται πως η εξουσία της εκπηγάζει από την βία.

    Σήμερα, όμως, στο ιδιότυπο τροϊκανό καθεστώς που επιβάλλεται στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, οι διαχειριστές του, όχι μόνο το πράττουν αλλά και το διαφημίζουν μέσω των φωτογραφιών, για να εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών ο φόβος, η ισχύ της εξουσίας και η αρνσησιμαχία.

    Το ιδιότυπο καθεστώς της εσωτερικής τρόϊκας , όμως, είναι "κουτοπόνηρο". Αφού πέρασε το μήνυμα που ήθελε έριξε τις δημοσιογραφικές του εφεδρείες σε έναν αγώνα διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης, βαφτίζοντας την πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα πολιτική βία ως συνηθισμένη κρατική βία.

    Ναι, κύριοι παρλαπιπιστές δημοσιολογούντες, υπήρξε κρατική βία στην υπόθεση των τεσσάρων συλληφθέντων.

    Όμως, τις φωτογραφίες τις έβγαλαν οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας. Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας δεν γνώριζαν το μήνυμα που περνούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

    Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι την ευθύνη να αμαυρώσουν το προφίλ της αστυνομίας την πήραν μόνοι τους. Όχι, κύριοι! Το πράσινο φως τους το έδωσε η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, ο Δένδιας, ο Ρουπακιώτης, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος!

    Και αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη…

    Σε επίπεδο ανθρώπινο, οι νοσηροί άνθρωποι με τους νοσηρούς εγκεφάλους, ποδοπάτησαν και κάθε έννοια ανθρωπισμού. Πώς αισθάνθηκαν, Έλληνα πολίτη, οι γονείς, τα αδέρφια, οι συγγενείς και οι φίλοι αυτών των – έστω και ληστών- παιδιών μπροστά στις φωτογραφίες;

    Εσύ, πώς θα αισθανόσουν, αν ήταν τα δικά σου παιδιά, οι δικοί σου συγγενείς, οι δικοί σου φίλοι;
    Έλληνα πολίτη, κοίτα τις φωτογραφίες και απάντησε πρώτα – πρώτα στον εαυτό σου…

    Αλήθεια, η Αριστερά τι θα κάνει;

    Σ. Καστριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση