GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρτζώκας: Σημαντική νίκη

Μπαρτζώκας: Σημαντική νίκη Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Κωνσταντινούπολη τη Μπεσίκτας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημέ...

Μπαρτζώκας: Σημαντική νίκη
Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Κωνσταντινούπολη τη Μπεσίκτας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο των Πειραιωτών.
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς όπως κάθε νίκη στο TOP-16. Κάθε λάθος σε αυτή τη φάση μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά, κάθε λάθος μετράει. Η αποψινή μας απόδοση ήταν αρκετή για να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας. Είχαμε υπομονή, δεν ήταν εύκολο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ καθώς η Μπεσίκτας είχε πολλά επιθετικά, ειδικά με τον Φόλκερ. Βελτιώσαμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την υπομονή να βρούμε τον ανοικτό παίκτη και τελικά να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπεσίκτας, η οποία δεν έχει έξτρα κίνητρο, δεν έχουν νίκη ως τώρα αλλά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι πολύ σκληρά» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης είπε πως «δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα, ίσως να το θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό γιατί έχει συμβεί και σε άλλα ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πήραμε εύκολα τη νίκη. Δεν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, το κοιτάζουμε και αυτό σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, σαν ένα εντός έδρας ματς. Όταν βρίσκουμε ρυθμό για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, όχι μόνο για Μπεσίκτας, είναι δύσκολο να μας σταματήσει. Δηλαδή όταν παίζουμε καλή άμυνα, παίρνουμε τα ριμπάουντ και τρέχουμε».
Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε για το εάν η παρέα του υποτίμησε στην αρχή την τουρκική ομάδα και απάντησε πως «ίσως να τον υποτιμήσαμε λίγο τη Μπεσίκτας. Κάναμε ένα νωθρό ξεκίνημα και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Πριν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα έχουμε το ματς με την Καβάλα. Το μόνο που έχω να πω είναι για εκείνο το ματς είναι ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι».
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση