GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γέννησε πρόωρα για να δει το παιδί τους ο ετοιμοθάνατος σύζυγός της

Αυτή η φωτογραφία, είναι η πρώτη...

Αυτή η φωτογραφία, είναι η πρώτη...και η τελευταία που θα έχει με τον πατέρα της. Το βρέφος που βλέπετε, ήρθε στον κόσμο πρόωρα, απλά για να χαμογελάσει στον μπαμπά της πριν να τον αποχαιρετήσει για πάντα.
Ο 52χρονος, Μαρκ Όγκλερ έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όταν σε κάποια χρονική στιγμή οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι το κακό είχε παρέλθει και πως έχαιρε άκρας υγείας. Το διάστημα εκείνο η σύζυγος του, είχε μείνει έγκυος. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά διεφάνηκε ότι η χρόνια χημειοθεραπεία, είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονες του και έτσι εισήχθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Το κοριτσάκι τους, η μικρή Σαβάνα Όγκλερ, επρόκειτο να έρθει στον κόσμο στις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο η 31χρονη μητέρα της, Νταϊάν Όγκλερ, αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα με καισαρική, όταν οι γιατροί, τους ανακοίνωσαν ότι ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της ήταν ετοιμοθάνατος και δεν θα προλάβαινε να δει την κορούλα τους.
Η απόφαση λήφθηκε και η Νταϊάν πήρε άδεια από τους γιατρούς να γεννήσει στο ίδιο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο άντρας της, ώστε να μπορέσει να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία.
Πηγή: newsit.com.cy
Η Σαβάνα Όγκλερ δεν θα έχει φωτογραφίες με το πατέρα της από τα πρώτα της γενέθλια, τις σχολικές εκδηλώσεις και τα Χριστούγεννα...
Η μόνη φωτογραφία που θα έχει μαζί του είναι αυτή που τραβήχτηκε μόλις γεννήθηκε, όταν εκείνος την κράτησε για 45 λεπτά, πριν πέσει σε κώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση