GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναρκωτικά μέσα σε τηλεκάρτες

Συνελήφθησαν στους Αμπελοκήπους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί υπήκ...

Συνελήφθησαν στους Αμπελοκήπους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Φιλιππίνων, μία γυναίκα και ένας άνδρας, ηλικίας 45 και  35 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Ειδικότερα η γυναίκα διακινούσε συστηματικά από το σπίτι της κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ICE), την οποία τοποθετούσε μέσα σε τηλεκάρτες.
Συγκεκριμένα χρησιμοποιούσε εκατοντάδες τηλεκάρτες των οποίων έσχιζε το περιτύλιγμα, τοποθετούσε στη συνέχεια την ποσότητα της μεθαμφεταμίνης εντός και ακολούθως την επανακολλούσε και την τοποθετούσε στην νάιλον συσκευασία πωλήσεως τηλεκαρτών στο εμπόριο, χρησιμοποιώντας για την συγκόλληση της φιάλη υγραερίου και φλόγιστρο.
Κανείς από τους αγοραστές ICE δεν είχε δει το πρόσωπό της, αφού από το παράθυρο του διαμερίσματός της έβγαζε προς το δρόμο κοντάρι, στην άκρη του οποίου είχε προσαρμόσει δερμάτινη θήκη κινητού τηλεφώνου, στην οποία ο αγοραστής έβαζε το αντίτιμο και στη συνέχεια αυτή τοποθετούσε την τηλεκάρτα με την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.
Σημειώνεται ότι ταξινομούσαν τις τηλεκάρτες με τις ενδείξεις 5, 10, 15, 20 ευρώ,  ανάλογα με την περιεχομένη σε κάθε τηλεκάρτα ποσότητα ICE.
Κατασχέθηκαν:

- 74 νάιλον συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (ICE) βάρους -30- γραμ.
- Μια ζυγαριά ακριβείας
- Το ποσό των 390 ευρώ
- Δύο κινητά τηλέφωνα
- Τρία μπλοκ σημειώσεων με ιδιόχειρες σημειώσεις με αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών
- 185 νάιλον συσκευασίες
- 750 τηλεκάρτες για συσκευασία-απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών
- Τρία ψαλίδια
- Μία φιάλη υγραερίου βάρους 240 ml καθώς και ένα ένα φλόγιστρο υγραερίου για την συγκόλληση των συσκευασιών
- Ένα κοντάρι με δερμάτινη θήκη.
Σε βάρος της ανωτέρω εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση