GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Από τη Χιμάρα έβλεπα τα φώτα της Κέρκυρας και έλεγα ότι θα πάω μια μέρα στον Παράδεισο"!

Την Ελλάδα βάζει πάνω από όλα ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημε...

Την Ελλάδα βάζει πάνω από όλα ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, η Ελλάδα είναι...εκείνον το μεγαλύτερο κόμμα, γι’αυτό άλλωστε δεν μιλάει και πολύ για το ΠΑΣΟΚ, καθώς έχει την άποψη ότι προηγείται η χώρα.
Ο Πύρρος Δήμας δηλώνει ότι μπήκε στην πολιτική για να προσφέρει στην πατρίδα του που δοκιμάζεται και παραδέχεται ότι του ασκούνται πιέσεις και ότι δεν είναι άγιος.
«Τις υποχωρήσεις μου τις έχω κάνει, αλλά έχουν ένα όριο, που είναι οι αντοχές μου» δηλώνει στην εφημερίδα και συμπληρώνει: «πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε. Γιατί υπάρχει θέμα μεγάλο στη χώρα. Υπάρχει θυμός, αγανάκτηση, απογοήτευση, καχυποψίες».
Στην ερώτηση τι άλλαξε στη ζωή του η πολιτική, απαντά: «Δεν με βλέπει πια η οικογένειά μου. Φεύγω το πρωί, γυρίζω το βράδυ. Η μόνη πίστη που μού έχει μείνει είναι η πίστη μου στους νέους. Μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν τη χώρα».
Όσο για το ότι πολλοί δεν πίστεψαν ότι είναι Έλληνας, δηλώνει: «Είχα το προνόμιο να γεννηθώ στη βόρειο Ήπειρο, που είναι πολλές Ελλάδες μαζί, από τον καημό και την αγάπη, από το μαράζι. Μόνο την Ελλάδα ονειρευόμουν μικρός. Από τη Χιμάρα έβλεπα τα φώτα της Κέρκυρας και έλεγα, μικρό παιδί: θα πάω μία μέρα στον παράδεισο».

1 σχόλιο

  1. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ17 Φεβ 2013, 8:57:00 μ.μ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕ.... ΚΟΛ....ΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΧΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΟΥ.... ΤΗΣ ΑΓ ΜΑΡΚΕΛΑΣ..../// ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.... ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.... ΟΥΣΤ...ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ..../// ΟΥΣΤ....ΟΥΣΤ.... // KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση