GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο από τη βροχή μετεωριτών στη Ρωσία...

Περίπου 1200 άνθρωποι τραυματίστηκαν τελικά από τον μετεωρίτη που πέρασε πάνω από περιοχή της κεντρικής Ρωσίας και φλεγόμενα κομμάτια το...

Περίπου 1200 άνθρωποι τραυματίστηκαν τελικά από τον μετεωρίτη που πέρασε πάνω από περιοχή της κεντρικής Ρωσίας και φλεγόμενα κομμάτια του συνετρίβησαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα παράθυρα να θρυμματιστούν, να αρχίσουν να ηχούν συναγερμοί και πολίτες να πανικοβληθούν.
Ο μετεωρίτης, αφήνοντας μια μεγάλη ουρά λευκής σκόνης στον ουρανό που ήταν ορατή από απόσταση 200 χλμ. στην Γεκατερίνμπουργκ, προκάλεσε μια «βροχή» βράχων..
Πανικόβλητοι και σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Ουραλίων φαντάστηκαν τα πάντα, από το ότι σημειώθηκε πτώση αεροσκάφους, ως ότι ήλθε το τέλος του κόσμου, από το έντονο λευκό φως και τους βίαιους ήχους που έμοιαζαν με εκρήξεις.
«Ήμουν στο σπίτι. Είδα μια αστραπή φωτός. Βγήκα στο μπαλκόνι κι είδα ένα ίχνος, σαν αυτό ενός αεροσκάφους, αλλά πολύ πιο μεγάλο. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι είχε πέσει ένα αεροσκάφος», είπε ένας ανταποκριτής του πρακτορείου ειδήσεων Βέστι που έχει έδρα στην Τσελιάμπινσκ, ο Ντμίτρι Τούρκιν.
Δείτε τη σκηνή της έκρηξης μετεωρίτη στη Ρωσία, από κάμερα που βρισκόταν στο γραφείο εταιρείας. Οι υπάλληλοι της εταιρείας  τρέχουν έντρομοι να βγουν από το κτίριο, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί.



Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο που κατέγραψαν την πτώση των μετεωριτών.


















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση