GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει χέρια η βαριά μας βιομηχανία

Ο τουρισμός θεωρείται η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, καθώς συνεισφέρει το 17% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (άμεσα και έμμεσα). Ο ...

Ο τουρισμός θεωρείται η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, καθώς συνεισφέρει το 17% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (άμεσα και έμμεσα). Ο κλάδος αυτός, μέσα στα δύο επόμενα χρόνια, θα έχει αλλάξει χέρια και ειδικότερα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα έχει περάσει κατά πλειοψηφία σε ξένα συμφέροντα. Την εκτίμηση αυτή κάνει έγκριτος παράγοντας που... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/allazei-xeria-h-varia-mas-viomixania/#ixzz2K4uby04S

2 σχόλια

  1. ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ!!!!!

    Άντρες μην αυτοκτονείτε και αν στράβωσε η ζωή σας, κι αν τα οικονομικά σας ήρθανε ανάποδα, κι αν η ΑΓΙΑ ή η ΠΟΥΤΑΝΑ που έχετε πλάι σας στερείτε την ζωή που είχε πριν, εσείς μην αυτοκτονείτε!
    Έχετε ακούσει ρε Άντρες, που σας μεγαλώσανε γυναίκες μαθαίνοντας σας πως εσείς σαν Άντρες πρέπει να βγάνετε πάντα τα κάστανα από την φωτιά καείτε δεν καείτε, σε αυτήν την οικονομική κρίση για καμιά γυναίκα να αυτοκτόνησε; Ακούσατε για καμιά από αυτές τις Αγίες ή τις Πουτάνες που όταν εσείς γαμιόσασταν για να τα βγάλετε πέρα και αυτές με το μαμαδίστικο, με την πουτανιά και την υστεροβουλία στρέφανε τα παιδιά σας εναντίων σας, γλείφοντας τα, για να τα έχουν με το μέρος τους αν τύχει καμιά στραβή να αποπειράθηκε πραγματικά να αυτοκτονήσει;
    Καμιά τους και ούτε θα το κάνει γιατί έχει τον άντρα της, την τιμή της και το καμάρι της να τα βροντήξει, να τρελαθεί πιεσμένος από τα χρέη να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να φουντάρει, και αυτή περίλυπη χήρα με μαύρα ή χωρίς μαύρα να βλαστημά μέσα της την ώρα και την στιγμή που σας παντρεύτηκε, που δεν παντρεύτηκε ένα κλέφτη, ένα απατεώνα, ένα αγύρτη, να της τα φέρνει ολοζωής παρά παντρεύτηκε ένα που κοίταζε με τίμιο τρόπο να ζήσει και αυτός και η οικογένεια του, και είναι έτσι γιατί αυτή η Αγία ή η Πουτάνα το έβλεπε πως θα φουντάρετε, ήταν γραμμένο στο κούτελο σας, πως τα είχατε παίξει, πως οι αντοχές σας έφτασαν στο τέρμα, και όμως έκανε την πάπια, για να απαλλαγή μια ώρα αρχίτερα από τον ανίκανο, και το μοναστήρι νάναι καλά.

    Άντρες μην αυτοκτονείτε ! Και να πείτε στην ΑΓΙΑ ή στην ΠΟΥΤΆΝΑ που έχετε πλάι σας πως από εδώ και πέρα θα τρώει ξερό ψωμί και ελιές, πως θα πάει στο συσσίτιο, και στα παιδιά σας επίσης να πείτε πως ως εδώ ήτανε τα τελευταίου τύπου κινητά, και να τους πείτε και να τα μάθετε πως η ζωή έχεις δυσκολίες, και δεν θα τους το μάθει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς ΕΝ ΖΩΗ, αυτό που ΔΕΝ σας μάθανε εσάς και νομίζετε πως η αυτοκτονία είναι η λύση του προβλήματος σας, και να πείτε στους δανειστές σας πως αν θέλουν να πάρουν κάποτε τα λεφτά τους πρέπει να κρατηθείτε ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

    ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊΤΕ! Γιατί εσείς που το σκέφτεστε δεν ήσασταν κλέφτης, λαμόγιο, τσανακογλύφτης, άτιμος, αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους ανθρώπους, μπορεί κάπου στην δίνη της ψεύτικης ευμάρειας που ζούσαμε να κάνατε ένα βήμα παρά πέρα για το καλό της οικογένειας σας, αλλά τα πράγματα ήρθαν ανάποδα, και θα ερχόταν ανάποδα όσος καιρός και να περνούσε, γιατί το ΚΡΑΤΟΣ που ζει πέρα από τις δυνατότητες του με δανεικά κάποια μέρα θα χρεοκοπούσε, και εμείς χρεοκοπήσαμε, και σαν Έθνος και σαν κοινωνία και σαν μονάδες, όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας στο μέλι, άλλος με το κουταλάκι του γλυκού άλλος με την κουτάλα της σούπας και άλλος με το φτυάρι, αλλά όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του, αυτόν που τον βόλευε σε συγκεκριμένη στιγμή, τόπο και ώρα, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ! Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    Γι’ αυτό ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ! Με κατεβασμένο το κεφάλι ή όχι σταθείτε στα πόδια σας, βάλτε κανόνες, ξαναρχίστε από χαμηλότερα, από τον πάτο, από τα σκατά, αλλά αρχίσετε και θα δικαιωθείτε, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Η ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ!

    Που έχει ξανακουστεί εγκληματίες να κακομεταχειρίζονται προκειμένου να βγάλουν στην φόρα τα ανομολόγητα?
    Κύριε Δένδια είναι λαϊκό αίτημα όταν συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί σας εγκληματίες να μην τους κακομεταχειρίζονται προκειμένου να ομολογήσουν, πράξεις ή συνεργούς…
    .
    Σύμφωνα με αυτό το αίτημα, όποιος συληφθεί για παιδεραστία να του πηγαίνουν στο κελί του στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ανήλικα παιδιά και αυτά να τον «εξαντλούν» μέχρι λιποθυμίας και τότε ο ανακριτής ή η ανακρίτρια να του παίρνει την ομολογία του.

    2) αν κάποιος συληφθεί για φόνο και η αστυνομία πιστεύει ότι έχει διαπράξει και άλλους φόνους να του πηγαίνουν στο κελί του στο HILTON δέκα νταλικέρηδες, οι οποίοι θα έχουν ελευθέρας στο εστιατόριο, και να τον υποχρεώνουν να τους σκοτώσει όλους με ένα μαχαίρι με λάμα ενός χιλιοστού η οποία δεν θα κόβει «ούτε νερό», έτσι ακόμη και αυτός ο κακός, ανάλγητος κακοποιός πριν «σκοτώσει έναν θα έχει αγανακτήσει, θα έχει καταρρακωθεί ψυχικά και σωματικά, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια θα έχουν να κάνουν εύκολη δουλειά, ομολογία στο πιάτο!

    Επόμενο, εάν κάποιος συλληφθεί για τρομοκρατία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στην Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενο σπίτι ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και εκεί να τον/την ταΐζουν μέρα νύχτα λιαστή ντομάτα και σοκολάτες, και να τον ποτίζουν Σαντορινιό κρασί, , πέρα από τρεις μέρες δεν θα αντέξει, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια δεν θα κουραστούν για την ομολογία.

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για μαστροπεία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που αυτό θα είναι ένα γήπεδο μπάσκετ θα το γεμίζουν άντρες και γυναίκες με ένα μόνο κρεβάτι, όπου θα τον/την υποχρεώνουν να τους φτιάξει ζευγάρια σύμφωνα με τα γούστα τους και να περάσουν όλα από το μοναδικό αυτό κρεβάτι με την ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ τους, και αυτός/αυτή να παρακολουθεί άγρυπνος/άγρυπνη μέρα νύχτα, έτσι αποκαμωμένο/η ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που θα τον/την αναλάβει θα έχουν εύκολη δουλειά, θα τα μάθουν όλα χαρτί και καλαμάρι.

    Επόμενο, αν κάποιος συληφθεί για γκαζάκια, εκρήξεις ανατινάξεις, να τον/την πηγαίνουν σε ένα παλιό νταμάρι και εκεί να τον/την εφοδιάζουν με τεράστια ποσότητα δυναμιτών και με την εντολή ασταμάτητα και χωρίς να κοιμηθεί, κομματάκι κομματάκι, σε καμιά έκρηξη να μην χρησιμοποιηθεί παραπάνω από ένα « μασούρι» δυναμίτη, να κάνει το νταμάρι πίστα αεροδρομίου έτοιμη να προσγειωθεί αεροπλάνο, σίγουρο είναι πως σε έξη το πολύ ώρες θα φωνάζει αποκαμωμένος/η ΦΕΡΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για ληστείες σε σπίτια να τον/την πηγαίνουν σε μια πολυκατοικία 60 διαμερισμάτων και εκεί να τον υποχρεώνουν να τα διαρρήξει όλα και να φορτώνετε τα κλοπιμαία από το ένα στο άλλο διαμέρισμα και όλα αυτά σε δεκαπέντε λεπτά της ώρας, σίγουρα θα «τα φτύσει» όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα τα καταφέρει, έτσι ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που δεν θα κουραστούν καθόλου, θα πάνε μετά το πέρας της ανάκρισης στο σπιτάκι τους χαμογελαστοί χαμογελαστοί.

    Επόμενο, εάν κάποιος ή κάποια έχει συληφθεί για αρπαγή τσαντών να τον πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στο ATHENS PLAZA και εκεί στους τοίχους του δωματίου σουίτας να έχουν καρφωμένες εκατοντάδες τσάντες γεμάτες κέρματα, και να τον υποχρεώνουν να τις κατεβάσει όλες και συγχρόνως να τις φορτώνετε, έτσι δεν θα αντέξει το βάρος τους και όπως οι αμαρτωλοί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη φώναζαν να έρθει ο θάνατος να τους ελευθερώσει από τα βάσανα, έτσι κι αυτός θα φωνάζει να έρθει ο ανακριτής ή η ανακρίτρια να ομολογήσει ότι κι αν έκανε από παιδί μέχρι εκείνη την στιγμή!
    Κύριε Δένδια νομίζω ότι σας έδωσα ένα οδηγό για το πώς πρέπει να ενεργούν με εντολή σας οι αστυνομικοί, έτσι δεν θα έχουμε φωνές ότι η αστυνομία κακομεταχειρίστηκε κανέναν από τους κουλτουριάρηδες, που ίσως θέλουν την αστυνομία να ενεργεί σύμφωνα με τα παραπάνω.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΙΖΕ» ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση